All News“BEDANKT AAN ALLE KVO’ERS!” – WERNER VAN OOSTERWYCK

“BEDANKT AAN ALLE KVO’ERS!” – WERNER VAN OOSTERWYCK

Beste KVO’ers,

Het was een seizoen vol uitdagingen en ups en downs maar samen hebben we de moed gevonden om door te zetten, om te blijven geloven en om te vechten tot het sportieve einde.

Aan onze fantastische supporters: jullie aanmoedigingen op en naast het veld hebben ons keer op keer geïnspireerd. Jullie maken een onmisbaar deel uit van de KVO-familie en jullie energie en volgehouden vertrouwen drijft ieder van ons verder. Bedankt voor jullie onvoorwaardelijke steun, week in, week uit!
Aan onze briljante partners en leveranciers: zonder jullie morele, materiële en financiële steun waren we nooit geraakt tot waar we nu al staan. Een extra bedanking ook aan onze hoofdsponsor Bwin Casino Oostende en hun CEO Jurgen De Munck!
Aan onze toegewijde spelers: jullie hebben op het veld gestreden met moed, vastberadenheid en passie. Bedankt voor jullie onvermoeibare inzet en toewijding!
Aan onze hardwerkende staf: jullie toewijding en professionaliteit zijn van onschatbare waarde geweest voor het behoud van KVO!
Aan onze positieve vrijwilligers: zonder jullie zouden we nooit matchdagen kunnen organiseren en ook in moeilijke tijden stonden jullie klaar voor de club. Dat verdient alleen maar respect.
Aan ons ondersteunende stadsbestuur: Een voetbalclub heeft een stad nodig die achter haar staat, zeker in moeilijke tijden, en dat is in Oostende zeker het geval.

Nogmaals, hartelijk dank aan iedereen, jullie zijn stuk voor stuk ware kampioenen!

Ik van mijn kant blijf met het volledige KVO superteam verder werken om de positieve vibe die we vooral in het tweede deel van het seizoen hebben ervaren, helemaal af te kunnen werken. En hopelijk kunnen we zeer snel met positief nieuws komen.

Werner Van Oosterwyck
Tijdelijk bewindvoerder

CONTACT US
FOLLOW KVO ON SOCIAL MEDIA
en_GB