All NewsJAMATH SHOFFNER NA BEHOUD IN 1B

JAMATH SHOFFNER NA BEHOUD IN 1B

Coach, hoe opgelucht ben je nu het behoud zeker is?
“Ik ben ongelooflijk blij voor de hele club. Onder deze omstandigheden is het winnen van een wedstrijd als deze een echt bewijs van de mentaliteit van onze spelers. Ze hebben dit jaar veel meegemaakt en verdienden het om zich te handhaven in 1B. Ik ben ook erg blij voor onze supporters dat we thuis eindelijk een wedstrijd konden winnen. Het was de perfecte manier om het seizoen af te sluiten, waar ze allemaal met elkaar en het team konden vieren. Een dag om te herinneren.”

Zelf stond je na de wedstrijd niet op het podium om mee te vieren. Een bewuste keuze?
“Ja, toch wel. Ik denk dat de supporters op dat moment liever de spelers willen zien en ik vind het vooral opportuun dat de spelers op dat moment kunnen schitteren en genieten want ze hebben zoveel doorstaan om dit punt te bereiken. Nou ja, behalve Sinatra, sorry, ik bedoel Kurt, want we hadden nog steeds iemand nodig om ons te vermaken (lacht). Hij deed dat trouwens fantastisch, een geboren entertainer.”

Hoe blik je terug op de voorbije periode?
“Het is niet makkelijk geweest maar allemaal samen hebben we ons doel behaald. Ik wil dan ook de spelers, technische staf, ondersteunend personeel, alle medewerkers en vrijwilligers bedanken. Zij hebben talloze uren in de club gestopt om de club te helpen en om dit resultaat te behalen.”

Ook de fans speelden hun rol.
“Absoluut. Ik kan hen niet genoeg bedanken voor hun steun. Ze reisden in grote getale mee op onze verplaatsingen en ook thuis hebben ze ons keer op keer gesteund. Thanks, thanks, thanks!”

Wil je nog enkele mensen persoonlijk bedanken?
“Op de eerste plaats mijn vrouw en mijn vijf kinderen. Zij bleven in onze woonplaats in Luxemburg terwijl ik hier zat. Zij hebben de afgelopen maanden veel opgeofferd voor mij. Ik zag hen weinig maar hun aanmoedigingen en kracht hebben me geholpen om me staande te houden. Last but not least wil ik als Christen ook God bedanken voor zijn leiding de afgelopen maanden. Zelfs nadat ik fouten maakte, bleef hij mij ertoe aanzetten om hem te vertrouwen. Ik bedank hem om mij bij KV Oostende te brengen.”

Wat mogen we jou nog toewensen?
“Nu is het vooral tijd voor quality time met de familie en de batterijen opnieuw op te laden. Maar eerst nog een weekje trainen.”

CONTACT US
FOLLOW KVO ON SOCIAL MEDIA
en_GB