Sport newsBELOFTEN HALEN UIT IN BEVEREN

BELOFTEN HALEN UIT IN BEVEREN

De troepen van trainer Jordi Lemiengre hebben met 0-4 uitgehaald op het veld van SK Beveren.

De eerste helft werd getypeerd door veel middenveldspel en door een niet gegeven rode kaart voor een Beverse verdediger. Hét hoogtepunt van de eerste helft was een vrije trap van Anas Hammas die enig mooi over de muur werd gekruld: 0-1.

In de tweede helft schakelde KVO een versnelling hoger en dat zorgde ervoor dat de wedstrijd al na één uur gespeeld was. Via Avoki, Maertens en Govaere liep KVO vlotjes uit tot 0-4. Daarna beperkten onze jongens zich tot controleren met hier en daar een snelle uitbraal. De thuisploeg daarentegen kon geen kans meer afdwingen.

KVO zet zo Beveren op een achterstand van vijf punten. De leidersplaats wordt gedeeld met Westerlo, dat wel nog één wedstrijd tegoed heeft.

Formation: Wouters, Poelaert, Van Loocke, Pisani, El Sayed (Delbol), Maertens (Vandenbussche), Hansen, Trabelsi (Puype), Avoki, Hammas (Bounida), Govaere (Baghli).

Woensdag spelen de jongens om 18.00u voor de beker thuis tegen Club Brugge en vrijdag ontvangen ze RWDM om 19.30u op de Schorre.