All NewsCHALLENGER PRO LEAGUE – SPEELDAG 4: KV OOSTENDE – RFC SERAING 1 – 1

CHALLENGER PRO LEAGUE – SPEELDAG 4: KV OOSTENDE – RFC SERAING 1 – 1

De partij begon met een vliegende start van de kustboys met onmiddellijk twee hoekschoppen. De eerste kans was voor de thuisploeg maar Atanga kraakte bij de afwerking zijn schot. Aan de overkant was het wel raak wanneer Douane met een geplaatst schot Bossin kansloos liet (0-1). Oostende leek niet van slag en bleef op zoek gaan naar het eerste doelpuntje van het seizoen. Nieuwkomer Henderson trapte van ver rakelings naast het bezoekende doel maar aan de overzijde bleef het opletten geblazen voor de snelle omschakelmomenten van de Luikenaars. De verdiende gelijkmaker viel net over het halfuur wanneer de bezoekende defensie uit verband gespeeld werd. De kwieke Fuentes vond de doelman op zijn weg maar die tikte de bal in de voeten van Atanga, die één van zijn gemakkelijkste doelpunten uit zijn loopbaan scoorde (1-1). Raillot kreeg voor Seraing de kans om de bezoekers op voorsprong te trappen maar knalde vanop de rand van de zestien over het thuisdoel waarna we de rust ingingen met een gelijke stand.

De bezoekers kwamen gretig uit de kleedkamer en probeerden de thuisdefensie onder druk te zetten zonder echte doelkansen. De eerste echte kans was voor KVO. De kwieke Fuente vond D’Haese voor doel maar die besloot binnen het bereik van de goalie. Net voordien probeerde onze Spanjaard het van ver maar de Luikse doelman kende geen moeilijkheden met zijn schotje. Na een handsbal in de Luikse verdediging kreeg KVO de kans op een voorsprong maar de elfmeter werd door de doelman uit zijn doelvlak geranseld. Net voor de scheidsrechter voor het einde floot knalde Berte snoeihart op het doelhout.

Goals: 6′ 0-1 (Douane), 27′ 1-1 (Atanga)
Yellow cards: 38′ Basila, 58′ Raillot, 86′ Berte, 86′ Lepoint, 89′ Vinck
Red cards:
Referee: Dhr. Bourdeaud’Hui
Team compositions:
KV Oostende: Bossin, Basila, Tanghe, Laes, Vinck, Dewaele, Osifo (80′ Amade), Henderson (70′ Perez), Fuentes (80′ Berte), D’Haese, Atanga (86′ Musayev)
Invaders: Gabriël, Wylin, Amade, Hammas, Musayev, Perez, Berte
RFC Seraing: Sy Pape, Fall Pape, Cachbach, Soumah-Abbad Edouard (64′ Solheid), Ndiaye Cheikhou, Lepoint, Spago Elias, Kebe, Douane, Raillot (74′ Guillaume), Dembele
Invaders: Margueron, Solheid, Serwy, Guillaume, Tremoulet, Diarra, Camara

CONTACT US
FOLLOW KVO ON SOCIAL MEDIA
en_GB