All NewsCLUB LUIK-KVO 2-0

CLUB LUIK-KVO 2-0

Ook op de derde speeldag ging KVO de boot in. Na een 2-0 nederlaag in Luik blijft het zo (doel-)puntenloos achter.

Net als vorige week op Deinze startte KVO veel te slap aan de eerste helft. Luik domineerde en kwam halfweg de eerste helft op voorsprong nadat Mouchamps van dichtbij een knap uitgespeelde aanval binnen trapte. Bertoccini kreeg twee kansen om de score verder uit te diepen maar Bossin stond pal. Tussendoor werd namens KVO een schot van Jung afgeblokt.

Even later was het derde keer, goede keer voor Bertoccini nadat hij een nieuwe, knap uitgespeelde aanval afwerkte. 2-0 aan de rust.

Op het uur kon de match helemaal gespeeld zijn maar Bruggeman miste onbegrijpelijk op een lege goal.

Die misser leek KVO wat moed te geven want het kwam opzetten. De ingevallen nieuwkomer Fuentes speelde niet onaardig en de thuisdoelman moest een vrije trap van hem vanonder de lat ranselen.

Even later bracht Berte de hoop terug door de aansluitingstreffer binnen te trappen maar de goal werd afgekeurd wegens onbegrijpelijk buitenspel. Even later ranselde de doelman nog een kopbal van Basila uit doel. Het bleek de laatste kans uit de wedstrijd te zijn.

We beginnen zo met nul op negen aan de competitie, een gemiste start dus.

Formation: Bossin, Tanghe, Basila, Vinck (46′ Osifo), Laes, Omolo, Dewaele (90′ Amade), D’Haese (40′ Fuentes), Van Daele, Berte, Jung (60′ Mebude)