All NewsDEINZE-KVO 1-0

DEINZE-KVO 1-0

KVO verliest met 1-0 op Deinze en start de competitie met nul op zes. Volgende week wacht opnieuw een zware wedstrijd op het veld van Club Luik.

In het openingskwartier was het alleen maar Deinze wat de klok sloeg. Een bal op de lat en een owngoal werden allebei afgefloten wegens buitenspel, een derde kans ging rakelings voorlangs. KVO had de eerste storm overleefd en kwam halfweg de eerste helft wat beter in de match zonder weliswaar echt gevaarlijk zijn. Het was Deinze dat nog het dichtst bij een doelpunt kwam maar de bal ging van dichtbij over. KVO dreigde één keer maar het voorzetschot van D’Haese werd in hoekschop geduwd. KVO mocht zich gelukkig prijzen met een puntendeling aan de rust.

KVO kwam met verse moed uit de kleedkamer maar de tweede helft kon niet slechter starten. Na een vrije trap trapte Schuermans van dichtbij binnen: 1-0.

Op het uur voerde Stijn Vreven een dubbele wissel door om het tij proberen te keren. Met die inbreng van Dewaele en Atanga kwam KVO meer aan voetballen toe en ook Berte, die in de eerste helft de geblesseerde Albanese verving, zat goed in de match. Toch bleef het moeilijk om kansen af te dwingen. Op een goeie voorzet van Berte kon Jung vrij inkoppen maar zijn kopbal ging voorlangs. In de laatste 20 minuten werd Deinze tegen de eigen goal geplakt maar telkens zat een been of een hoofd in de weg of ontbrak de laatste pass. Berte trapte nog in het zijnet, aan de overzijde voorkwam Bossin in de laatste minuut nog een tweede tegengoal.

Ondanks een degelijke tweede helft met veel balbezit kon KVO voor een tweede opeenvolgende wedstrijd moeilijk kansen creëren en verliest het met het kleinste verschil. Met nul op zes werd de start duidelijk gemist.

Formation: Bossin, Tanghe, Basila, Vinck, Laes, Omolo, Rocha (60′ Dewaele), Albanese (25′ Berte), Van Daele (60′ Atanga), D’Haese, Jung.