Sport newsEERSTE NEDERLAAG VOOR u21

EERSTE NEDERLAAG VOOR u21

Een bezoek bij middenmotor Deinze bleek achteraf gezien voor onze beloften geen gezondheidswandeling. De troepen van trainer Jordi Lemiengre verloren met 1-0.

KVO had het in de eerste helft moeilijk om zijn normale spel op te dringen. Veel slordigheden en onnodig balverlies langs beide zijden typeerden het spelbeeld.

Na een donderpreek aan de rust en de nodige peptalk werd In de tweede helft uit een ander vaatje getapt en domineerden de Kustboys met goed aanvalsspel en talrijke doelpogingen die helaas allemaal niet werden omgezet. En er is nu eenmaal een voetbalwet die zegt dat wie de kansen mist, het deksel op de neus krijgt… Deinze scoorde zeven minuten voor tijd in een omschakelingsmoment de 1-0. Daarna gingen onze jongens nog op zoek naar de gelijkmaker maar die kwam er niet. Een eerste nederlaag van het seizoen dus.

Formation: Wouters, Poelaert,Van Loocke, Pisani, El Sayed (Delbol), Maertens(VDBussche), Hansen, Puype(Vdberghen), Avoki,Hanas , Busquart(Baghli).

Woensdag spelen de beloften om 16.00u op en tegen Club Brugge voor de beker en vrijdag ontvangen ze FC Luik om 19.30u op de Schorre.