All NewsSELECTIE EN VOORBESCHOUWING: KV OOSTENDE – Standard Luik 16 FC

SELECTIE EN VOORBESCHOUWING: KV OOSTENDE – Standard Luik 16 FC

Selection (21): Bossin, Gabriël, Medley, Basila, Vinck, Decoene, Laes, Wylin, Van Daele, Omolo, D’Arpino, Amade, Dewaele, Henderson, Avoki, Hammas, Musayev, Perez, Atanga, Berte, Hartwig.
Injured (4): Mebude, Koziello, D’Haese, Fuentes

Preview:
Op de slotspeeldag van het seizoen 2023-2024 ontvangt KVO vrijdagavond het reeds veroordeelde SL16. Gezien de winst van afgelopen zondag hebben de troepen van Jamath Shoffner het lot in handen om op speeldag 30 zich te verzekeren van het sportieve behoud.

Vorige wedstrijd:
Op speeldag 29 verloren de jonkies in de slotfase met 1-2 van RFC Seraing. Benjdida bracht SL16 in de eerste helft op voorsprong maar de buren uit Seraing bogen via 2 doelpunten van Fall de achterstand om in een zege.

Goreux speelde in een 5-4-1 tegen de buren uit Seraing: Epolo, Lawrence, Cissé, Dierickx, Kinsiona, Dodeigne, Ruvalcaba, Kuavita, Mateta Pepa, Ziani. Diaw, Brrou, Makembo-Ntemo, Mansala en Giunta vielen in.

Remarks:
– De ploeg van oud-voetballer Reginal Goreux verloor van de laatste 5 uitwedstrijden er 3 (Beerschot, Dender en Jong Genk) maar het pakte wel punten op RFC Liège (1-1)en bij Zulte Waregem (1-1).
– Van de 14 gespeelde uitwedstrijden won SL16 er slechts 1 en speelde het 2 maal gelijk. De overige partijen gingen allemaal verloren.
– De ploeg van Goreux scoorde op verplaatsing amper 11 maal en incasseerde reeds 30 tegentreffers.
– In de heenwedstrijd van de competitie won KVO met 0-1 van SL16 (doelpunt Berte)

Game Management:
Scheidsrechter: Dhr. Clerkx Klass
Assistenten: Dhr. Vandenborre Jordan en Dhr. Gonnissen Ben
4de official: Dhr. Stevens Tom

CONTACT US
FOLLOW KVO ON SOCIAL MEDIA
en_GB