All NewsVOORBESCHOUWING ANTWERP-KVO

VOORBESCHOUWING ANTWERP-KVO

Selection (20): Bossin, Gabriël, Medley, Vinck, Basila, Decoene, Wylin, Laes, Van Daele, Amade, Omolo, Dewaele, D’Arpino, D’Haese, Henderson, Musayev, Atanga, Berte, Perez, Hartwig.
Injured (): Koziello, Mebude
Not selected: Hammas, Albanese, Fuentes
Remarks: Morgen vallen nog twee spelers af. Een bekerselectie mag maar uit 18 spelers bestaan ipv 20.

Preview:
Donderdagavond kan KV Oostende geschiedenis schrijven want dan wordt op ‘De Bosuil‘ de terugwedstrijd van de halve finale van de Croky Cup gespeeld. In de Hel van Deurne-Noord krijgen de troepen van Jamath Shoffner alvast de steun van een uitverkocht bezoekersvak.

Vorige wedstrijd:
De heenwedstrijd eindigde na een intense partij op een 1-1 gelijkspel. De bezoekers openden de score na een harde knal van Doumbia. Via een afstandsschot van onze Schot Ewan Henderson werd de achterstand voor de pauze ongedaan gemaakt. Na de rust kon KVO de huidige landskampioen en bekerhouder van zich afhouden waardoor de terugwedstrijd open blijft.

Van Bommel speelde in een 4-2-3-1 tegen KVO: Lammens, Bataille, Van Den Bosch, Alderweireld, Wijndal, Keita, Doumbia, Muja, Ekkelenkamp, Ejuke en Elenikhena. Ondrejka, Udoh, Smits, Corbanie en Kerk vielen in.

Remarks:
– Onze tegenstander heeft met heel wat personeelsproblemen te kampen maar recupereert voor de halve finale wel Janssen, die uit schorsing terugkeert.
– Arbnor Muja, basisspeler in de heenwedstrijd, vertrok onlangs naar het Turkse Samsunspor.

Game Management
Scheidsrechter: Dhr. Erik Lambrechts
Assistenten: Dhr. Jo De Weirdt en Dhr. Kevin Monteny
4de official : Dhr. Nathan Verboomen

CONTACT US
FOLLOW KVO ON SOCIAL MEDIA
en_GB