Sport newsBELOFTEN HALEN UIT: 0-7

BELOFTEN HALEN UIT: 0-7

De troepen van Jordi Lemiengre haalden stevig uit op Patro Eisden. Het werd maar liefst 0-7.

KVO begon stevig aan de wedstrijd en Moh Baghli scoorde al na zeven minuten op een voorzet van Maertens. KVO versierde de ene kans na de andere waarbij Baghli de paal viseerde, de Patro-doelman knap redde bij een kans van Avoki en nog een grote kopkans op vrije trap voor Devestele.

Na 25 minuten verdubbelde een zeer gretige Baghli de score met het hoofd na hoekschop van Hammas.

Op het halfuur was het opnieuw raak via een kopbal van Neo Delbol.

In de tweede helft bleef KVO gretig combineren en scoorde opnieuw vrij snel na een mooie actie van Avoki die netjes Baghli vond en die trapte zijn derde van de avond binnen.

Het werd een heus doelpuntenfestival in Maasmechelen want even later was het Baghli die de assist afleverde en Avoki die netjes afwerkte. De ingevallen Govaere gaf nog een mooie assist voor de eveneens ingevallen Vandenberghen die knap binnen trapte. Tussendoor waren er nog drie mooie kansen via Busquart maar telkens redde de doelman. In de laatste minuten stuurde Hammas nog de ingevallen Bounida in het straatje, die knap alleen voor de doelman de 0-7 afwerkte.

Nog te vermelden dat doelman Wauters zich in de allerlaatste minuut nog onderscheidde door een verre trap uit de winkelhaak te halen en zo samen met de sterke verdediging al voor de vijfde keer de nul hield. Baghli mag zich met drie goals en één assist terecht ‘Man van de Match’ noemen.

Formation: Wauters,Delbol (Puype) ,Pisani,Vandenbussche, Amade, Hammas, Baghli (Busquart) ,Poelaert(Govaere),Devestele,Avoki (Van Den Berghen) , Maertens(Bounida)

Woendag spelen de youngsters op Mouscron, tegen Deinze voor de beker. Vrijdag spelen ze terug competitie en ontvangen ze leider Eupen op de Schorre om 19u30.