All NewsBOUWCORNER ROND ENERGIE EEN SCHOT IN DE ROOS

BOUWCORNER ROND ENERGIE EEN SCHOT IN DE ROOS

Afgelopen dinsdag stond de Bouwcornercontactdag op het programma in de Diaz Arena en dit met een brandend actueel thema: energie.

Meer dan 100 geïnteresseerden tekenden present en iedereen ging ook voldaan naar huis. Niet enkel door de heerlijke chateaubriand of het rijkelijke dessertbuffet van Ma Kwizien maar ook door de interessante sprekers die de revue passeerden. Eerst lichtte Schepen van Energie Silke Beirens toe hoe de stad Oostende tegen 2050 100% klimaatneutraal wil zijn. Daarna ging Stef Vandercruyssen, Projectleider Energieadviseur van het Energiehuis Oostende, daar nog iets verder op in en vertelde hij welke initiatieven bedrijven kunnen nemen om energiezuinig en zo groen mogelijk te werk te gaan. 

Na de lunch gaven nog drie Keynotesprekers het beste van zichzelf: Roland Maes van CEO’s for Climate legde uit hoe hun netwerk van klimaatbewuste ondernemers de klimaatopwarming  niet als een bedreiging bekijkt maar eerder als een kans voor ondernemingen. Daarna volgde Dennis Dufloucq die vertelde over de mobiele laadoplossingen van Belgium Mobility. Thomas Van Broeck van onze energieleverancier Elindus deed als laatste keynotespeker uit de doeken hoe zij bedrijven kunnen helpen om te besparen op de energiefactuur.


De namiddag werd afgesloten met een netwerkmoment en een overheerlijk dessertbuffet.


CONTACT US
FOLLOW KVO ON SOCIAL MEDIA
en_GB