All NewsFORD UNICARS BLIJFT KVO TROUW EN DAT AL SINDS 2004

FORD UNICARS BLIJFT KVO TROUW EN DAT AL SINDS 2004

Ford Unicars en KVO hebben hun onderlinge overeenkomst verlengd met één seizoen. Al sinds het seizoen 2004-2005 is Unicars verbonden aan KVO en dat betekent dat ze aan hun 20e seizoen starten.

Kris Durie, Algemeen Directeur Ford Unicars: “Toen mijn vader Carlo Durie met Unicars in het seizoen 2004-2005 de samenwerking startte, was KVO net gepromoveerd naar eerste klasse. Daarna volgden vele seizoenen in tweede klasse maar dat was voor ons nooit een issue dus waarom zou het dat nu zijn? Wij vinden lokale verankering nog steeds het belangrijkste aspect en bij KVO bereiken we dankzij ,onder andere, de vele business events de mensen die wij willen bereiken. Een win-win dus voor beide partijen. Eigenlijk vieren we dit seizoen een jubileum want het is ons twintigste seizoen als partner. Wat zou er mooier zijn om dit te vieren dan een promotie op het einde van dit seizoen?”

Geert Vergauwe, Sales Directeur KVO: “Ford Unicars is één van onze trouwste commerciële partners en voor ons is het belangrijk om standvastige partners aan boord te houden, misschien wel nóg belangrijker dan nieuwe partners aan te trekken. Ford Unicars is in Oostende en omstreken een naam die klinkt als een klok en die lokale verbondenheid vinden wij meer dan ooit prioritair. Daarnaast stelt Ford Unicars zich ook open voor onze fans, denk maar aan de praatcafés en recepties die ze er al organiseerden.”

CONTACT US
FOLLOW KVO ON SOCIAL MEDIA
en_GB