All NewsICHTEGEM – KVO 0-16

ICHTEGEM – KVO 0-16

Na de oefenstonde op vrijdag tegen kersvers tweede provincialer Oudenburg stond er op zaterdag een wedstrijd tegen derdeprovincialer Ichtegem gepland. Meer dan 500 aanwezigen zagen KVO met maar liefst 0-16 winnen. Leuk weetje, bij Ichtegem stonden Tijs Van Wauwe en Nigel Kerkhove in de ploeg. Zij zijn respectievelijk Event Manager en gewezen secretaris van KVO.

In de eerste tien minuten stond Ichtegem goed in blok en KVO kreeg eigenlijk geen noemenswaardige kansen. De eerste goal kwam dan ook letterlijk uit de lucht vallen nadat Durdov binnen kopte op hoekschop: 0-1. Diezelfde Durdov zou voor de rust trouwens nog drie keer scoren: een intikker, een penalty en een afronding van een knappe collectieve actie. Ook tester Longonda pikte zijn goaltje mee, wat de ruststand op 0-5 bracht.

Vroeg in de tweede helft zorgden jeugdproducten Wylin en Berte al snel voor 0-6 en 0-7 en de achtste goal was misschien wel de knapste van de avond: Albanese borstelde een vrije trap enig mooi via de lat binnen. Diezelfde Albanese en nog twee keer Berte zorgden voor 0-11. Een moedig Ichtegem zat er volledig door en liet grote ruimtes achterin. Dat resulteerde in nog maar liefst vijf goals in de laatste tien minuten. De Franse spits Andrew Jung was eerder in de tweede helft ietwat ongelukkig in de afwerking maar in de slotfase maakte hij dit helemaal goed met vier goals in tien minuten. Tussendoor scoorde ook Bätzner nog, wat het eindresultaat op 0-16 bracht.

Ichtegem en Oudenburg waren natuurlijk geen waardemeters maar het waren twee doorgedreven trainingen en de telkens zo’n 500 aanwezigen amuseerden zich onder de stralende zon. Vrijdagavond oefenen we op het veld van Bredene, zaterdag in en tegen Harelbeke.

Opstelling eerste helft: Badu, Osifo, Basila, Ndicka, Hansen, Longonda, Dewaele, Mebude, Sakamoto, D’Haese, Durdov.
Opstelling tweede helft: Van Parys, Tanghe, Medley, Wylin, Hammas, Amade, Bätzner, Rocha, Albanese, Berte, Jung.