All NewsKVO STELT VOLLEDIGE STAF VOOR, MET OOK MICHIEL JONCKHEERE EN KURT BATAILLE

KVO STELT VOLLEDIGE STAF VOOR, MET OOK MICHIEL JONCKHEERE EN KURT BATAILLE

In navolging van de aanstelling van Stijn Vreven als hoofdtrainer ligt nu ook de rest van de staf vast. Kurt Bataille (assistent-trainer 1), Michiel Jonckheere (assistent-trainer 2) en Korneel Deceuninck (fysiektrainer) vatten het seizoen al aan en blijven nu ook permanent op post. Zij worden aangevuld met Peter Mollez als keepertrainer en Jarne Kesteloot als video-analist.

Nils Vanneste: “De definitieve aanstelling van de staf is een volgende stap die we zetten in onze nieuwe structuur. Ik ben blij dat dit dossier is afgehandeld en dat we vooral echte club- én vakmensen aan boord kunnen houden. Kurt Bataille kent de club door en door en verdiende zijn strepen al, ook afgelopen seizoen nog met de titel van onze U21. Michiel Jonckheere speelde tien seizoenen en 200 wedstrijden voor KVO en is hier ook kind aan huis. Maar bovenal bewees hij vorig seizoen bij de U18 dat hij uit het juiste trainershout is gesneden. Er was interesse van verscheidene clubs voor hem maar het liefst wou hij bij KVO blijven. Korneel Deceuninck was eerder actief bij onze jeugdwerking en vorig seizoen zette hij als fysiektrainer moeiteloos de stap naar de A-kern waar hij puik werk leverde. Peter Mollez is als ambitieuze keepertrainer een nieuw gezicht in onze staf. Als speler stond hij onder andere in doel bij KV Kortrijk en Dender en als keepertrainer was hij vorig seizoen nog assistent van Carl Hoefkens bij Club Brugge. Last but not least zet Jarne Kesteloot als video-analist de stap van de jeugd naar de eerste ploeg. Ik merk ook op dat er een goede klik is tussen Stijn Vreven en de overige stafleden. Stijn was dan ook snel gewonnen voor ons verhaal om met de invulling van de staf de lokale verankering te verzekeren.”

Vrijdagavond speelt KVO op het veld van KSV Bredene. Daar zijn Kurt Bataille en Michiel Jonckheere respectievelijk hoofdtrainer en speler maar Kurt zal op de Oostendse bank plaatsnemen en Michiel Jonckheere hangt definitief de schoenen aan de haak. De combinatie speler en assistent bij de eerste ploeg is voor hem niet langer haalbaar. Kurt Bataille zal niet langer trainer van de Oostendse U21 zijn, voor hem wordt nog een vervanger gezocht.

CONTACT US
FOLLOW KVO ON SOCIAL MEDIA
en_GB