All NewsNIEUWE MIDDENVELDER TEKENT VOOR EEN SEIZOEN

NIEUWE MIDDENVELDER TEKENT VOOR EEN SEIZOEN

KVO heeft Johanna Omolo (34) aangetrokken. De Keniaanse defensieve middenvelder ondertekende een contract voor één seizoen.

Johanna Omolo heeft al heel wat watertjes doorzwommen in zijn carrière en is vooral in België geen onbekende. Hij passeerde bij Beerschot, Lommel, Antwerp, Cercle en Visé. Bij die laatste club startte hij zijn Belgische carrière in 2007 en hij speelde er vorig seizoen opnieuw. Hij heeft een 45-tal matchen in eerste klasse en 140-tal wedstrijden in tweede klasse op zijn rekening staan. Daarnaast was hij ook actief in Turkije en Luxemburg en speelde hij 29 interlands voor Kenia. Hij bezit ook de Belgische nationaliteit. Stijn Vreven werkte eerder al samen met hem bij Lommel.

Nils Vanneste: “Op de positie van defensieve middenvelder konden we zeker nog iemand gebruiken, ook wetende dat Alfons Amade, Sieben Dewaele en Vincent Koziello nog out zijn. Dan worden de opties op die positie al eerder beperkt. Als je dan een ervaren man met de juiste mentaliteit kan binnenhalen, moet je niet twijfelen. In onze groep kan hij een gids zijn voor de vele jongeren en tijdens zijn testperiode afgelopen week toonde hij dat hij nog steeds met heel veel goesting op het veld staat. Onze coach werkte eerder al samen met hem en is ook uitermate positief. Zoals eerder al gezegd, staan een extra aanvaller en een creatieve middenvelder nu nog met stip genoteerd om aan te trekken. Ik hoop om eerstdaags zeker nog één dossier te kunnen afronden.”

CONTACT US
FOLLOW KVO ON SOCIAL MEDIA
en_GB