All NewsSELECTIE EN VOORBESCHOUWING: KV OOSTENDE – RSCA FUTURES

SELECTIE EN VOORBESCHOUWING: KV OOSTENDE – RSCA FUTURES

Selection (18): Bossin, Gabriël, Tanghe, Medley, Laes, Vinck, Wylin, Osifo, Omolo, Dewaele, D’Arpino, Van Daele, D’Haese, Henderson, Berte, Atanga, Perez, Mebude.
Injured (5): Badu, Rodin, Albanese, Fuentes, Hartwig
Niet geselecteerd (7): Wauters, Basila, Koziello, Amade, Decoene, Hammas, Musayev.
Remarks: Fuentes blijft teveel hinder ondervinden van zijn spierblessure en kreeg extra rust voorgeschreven. Na de interlandbreak zou hij fit moeten zijn, net als Hartwig. Rodin blijft out en ondergaat verder onderzoek.

Preview:
De Kustboys geven zondagmiddag in de eigen Diaz Arena de jonkies van RSC Anderlecht partij. De ploeg van coach Marienk Reedijk prijkt na 7 speeldagen met 6 punten op een met Oostende gedeelde 12de plaats. Mits winst kunnen de troepen van Stijn Vreven een mooie sprong maken in het klassement.

Vorige wedstrijd:
De beloften van Anderlecht en Lierse Kempenzonen maakten er op de vorige speeldag een heus spektakelstuk van dat eindigde op een 3-3 gelijkspel.
Naast het feit dat er heel wat doelpunten vielen werden er bij Lierse twee spelers uitgesloten. De beloften van Anderlecht kwamen via Angulo op voorsprong, terwijl de bezoekers de achterstand ombogen in een voorsprong. Paarswit kwam via Vergeylen langszij, waarna Lissens de Futures een nieuwe voorsprong bezorgde. In het absolute slot zorgde een owngoal van Moutha-Sebtaoui ervoor dat Lierse in extremis met negen man (!) een punt meenam.

Reedijk speelde met de volgende ploeg gelijk tegen Lierse Kempenzonen: Coosemans, Bouchouari, Lissens, Lapage, N. Moutha-Sebtaoui, N. Engwanda, Vergeylen, Mendel-Idowu, Angulo en Monticilli. De Greef, Ure, Montegnies en Masscho vielen in.

Game Management:
Scheidsrechter: Dhr. Arne De Beuckelaer
Assistenten: Dhr. Keven Debeuckelaere en Dhr. Maarten Toeback
4de official: Dhr. Class Clerkx

CONTACT US
FOLLOW KVO ON SOCIAL MEDIA
en_GB