All NewsVOORBESCHOUWING EN SELECTIE: zulte waregem – KV OOSTENDE

VOORBESCHOUWING EN SELECTIE: zulte waregem – KV OOSTENDE

Selectie (19): Phillips, Hubert, Tanghe, Urhoghide, Capon, Barac, Rodin, Sakamoto, Arase, Amade, Dwomoh, McGeehan, Boonen, Dewaele, Bätzner, Musayev, Ambrose, Hornby, Durdov
Geblesseerd: D’Haese (kuit), D’Arpino
Geschorst: /
Niet geselecteerd: Schelfhout, Badu, Katelaris, Medley, Osifo, Govaers, Wylin, Ndicka, Rocha, Berte, Atanga, Mebude.
Opmerkingen: McGeehan is voor het eerst weer bij sinds november. Ook Hornby keert terug in de kern.

Preview
Zondag reizen we naar Waregem waar aan de Gaverbeek Zulte Waregem partij wordt gegeven. Gezien de klassering van de Kustboys en Essevee wordt het onderling duel een absolute degradatiekraker. Beide teams hebben de punten broodnodig om zich te handhaven in eerste klasse. Mits winst springen we alvast over Zulte Waregem en naderen we misschien op Kortrijk.

Previous match:
Op de vorige speeldag gingen de troepen van Leye kansloos onderuit in het Marienstadion. Het zeer sterke Union won zeer vlot met 4-0 van Bossut en co. Puertas, Boniface, Nilsson en Teuma zorgden voor de Brusselse goals.
Leye speelde in het Dudenpark met de volgende selectie: Bossut, Fila, Lopez, Dismas, Ciranni, Rommens, Sissako, Brüls Drambaev, Hallaert, Ramirez.
Vossen, Vormer, Braem en Thiam vielen in. Leye begon tegen Union dus opvallend genoeg met Vormer en Vossen op de bank, wat duidelijk wees op het feit dat de Waregemse coach geen risico’s wou nemen met 2 van zijn belangrijkste spelers. Fadera pakte de week ervoor dan weer opzichtig zijn vijfde gele kaart waardoor hij er zeker bij is tegen KVO.

Spelersnieuws:
Zinho Gano ontbrak tegen Union maar wordt klaargestoomd voor het treffen tegen KVO.
Karol Fila, die op Union geblesseerd uitviel is onzeker voor de degradatiekraker tegen de kustboys.

Noteworthy:
– Ondanks een matig seizoen kan Essevee zich plaatsen voor de finale van de Croky Cup. De heenwedstrijd aan de Gaverbeek werd verloren met 1-2 maar in de terugmatch tegen KV Mechelen is nog alles mogelijk.
– Topschutters van de ploeg zijn Zinho Gano en de onvermijdelijke Jelle Vossen. Beide spitsen voeren het klassement aan met met elk 6 goals.
– Fadera en Brüls zijn de spelers met de meeste assists. Opvallend is dat Brüls sinds zijn komst reeds 3 assists achter zijn naam heeft staan.

Game Management:.
Scheidsrechter: Dhr. Nicolas Laforge
Assistenten: Dhr. Quentin Lesceux en Dhr.  Vito Di Vincenzo
4de official: Dhr. Alexandre Boucaut
VAR: Mr. Jan Boterberg

CONTACT US
FOLLOW KVO ON SOCIAL MEDIA
en_GB