All NewsBELOFTEN SPELEN GELIJK TEGEN KVK

BELOFTEN SPELEN GELIJK TEGEN KVK

Onze beloften stonden lange tijd achter tegen een stevig Kortrijk maar konden in de slotfase nog gelijkmaken. De troepen van Jordi Lemiengre blijven zo ongeslagen.

In de eerste helft lieten onze jongens een hoop kansen liggen. De ruststand was tegen de gang van het spel in, 0-1 voor de bezoekers. In de tweede helft zag het er lang naar uit dat de ruststand ook meteen de eindstand zou zijn, tot kapitein Louis Poelaert in extremis het leer tegen de netten kopte: 1-1 was meteen ook de eindstand van deze pittige pot voetbal.

Komende week staat er geen wedstrijd op het programma door de interlandbreak, de volgende competitiewedstrijd is een verplaatsing naar Beveren.

Formation: Wauters, Van Den Berghen, Pisani, Khalil El-Sayed, Busquart, Hansen, Poelaert, Hammas, Trabelsi, Maertens, Van Loocke

Invallers: Vandenbussche, Baghli, Govaere