All NewsSELECTIE EN VOORBESCHOUWING: KAA GENT – KV OOSTENDE

SELECTIE EN VOORBESCHOUWING: KAA GENT – KV OOSTENDE

Selection (21): Hubert, Phillips, Schelfhout, Tanghe, Urhoghide, Medley, Osifo, Rodin, Wylin, Hansen, Ndicka, Arase, Amade, Dewaele, Buifrahi, McGeehan, Bätzner, Sakamoto, Berte, Durdov, Hornby.
Injured: Capon, Barac, Katelaris, D’Haese, Dwomoh, Atanga, Musayev
Niet geselecteerd: Badu, Rocha, Mebude, D’Arpino, Boonen, Ambrose
Remarks: Beloften Buifrahi en Hansen reizen mee naar Gent.

Preview:
KVO reist voor de laatste wedstrijd van het seizoen richting de Ghelamco Arena waar KAA Gent partij gegeven wordt. De Kustboys zijn veroordeeld tot de degradatie richting de Challenger Pro League, terwijl de ploeg van Hein Vanhaezebrouck zich kan verzekeren van een POI-ticket.

Previous match:
Afgelopen zondag speelde Gent in haar laatste uitmatch van de reguliere competitie 1-1 gelijk tegen KV Mechelen. Samoise bracht de Buffalo’s kort voor de rust op voorsprong maar de thuisploeg reageerde vrijwel onmiddellijk via een schitterend doelpunt van Wouters. Na de rust werd niet meer gescoord waardoor de Buffalo’s het lot in eigen handen blijven hebben
Vanhaezebrouck speelde met de volgende ploeg: Nardi, Okumu, Piatkowski, Nurio, Samoise, De Sart, Kums, Hong, Castro-Montes, Cuypers en Tissoudali. Orban, Odjidja, Fofana en Depoitre vielen in.

Spelersnieuws:
– Omwille van blessures waren Lemajic, Hjulsager en Marreh tegen Mechelen onbeschikbaar
– De 32-jarige verdediger Mike Ngadeu vertrok eind maart richting China.
– Topschutter van de Buffalo’s is de Belgische aanvaller Hugo Cuypers. De spits scoorde reeds 19 maal.
– De sensatie bij de Gentenaars is Gift Emmanuel Orban. De jonge 20-jarige Nigeriaanse spits scoorde sinds zijn komst (wintermercato 2022-2023) reeds 9 maal in de reguliere competitie. In de Conference League scoorde hij sedert zijn komst naar Gent al 5 maal.Vorige wedstrijd:
In de heenronde won Gent met 1-3 van de Kustboys. Atanga bracht KVO op voorsprong. Cuypers bracht Gent langszij, waarna Hong en ex-KVO’er Hjulsager de score verder uitdiepten.

Game Management:
Referee: Mr. Lawrence Visser
Assistenten: Dhr. Rien Vanyzere en Dhr. Thibaud Nijssen
4de official: Dhr. Simon Bourdeaud’Hui
VAR: Dhr. Istvan Lagaert

CONTACT US
FOLLOW KVO ON SOCIAL MEDIA
en_GB