Alle Nieuws120 AANWEZIGEN OP BOUWCORNER CONTACTDAG

120 AANWEZIGEN OP BOUWCORNER CONTACTDAG

Dinsdagmiddag verwelkomden we 120 aanwezigen in de Diaz Arena voor de Bouwcorner Contactdag met als rode draad de evolutie en invloed van de digitalisering.

Zoals op elk evenement dat door KVO wordt gehost, schotelde onze huiscateraar Ma Kwizien een delicieus menu voor alvorens drie keynote speakers het beste van zichzelf gaven met interessante presentaties over de vergaande digitalisering in de bouwsector.


Geheel in het thema werden de heerlijke gerechten van Ma Kwizien geserveerd

Stefaan Soenen van Elion mocht de spits afbijten. Elion is een nieuw, innovatief product van onze energiepartner Elindus en was tevens partner van deze Bouwcorner. Stefaan spitste zich toe op de energiecase van KV Oostende en toonde hoe zij bedrijven kunnen helpen in hun energietransitie.

De tweede spreker was niemand minder dan Jean-Pierre Waeytens van de Bouwunie. Hij spitste zich verder toe op het thema van de digitalisering en toonde aan dat die digitale evolutie geen bedreiging hoeft te zijn maar net een meerwaarde kan creëren voor de bouwsector.

Last but not least kwam Gino Lescrauwaet van onze partner ACEG aan het woord. Hij gaf meer uitleg over hun digitaal platform SPOQ (Single Platform of Quality). SPOQ is een all-in-one serviceplatform waarmee je al je verslagen, attesten en dossiers voor verschillende sectoren kunt checken, boeken en raadplegen.


De drie keynote sprekers: Stefaan Soenen (Elion), Jean-Pierre Waeytens (Bouwunie) en Gino Lescrauwaet (SPOQ)

Na deze infosessies werd er aan de bar nog duchtig nagepraat en natuurlijk ook genetwerkt met een frisse Filou of een alcoholvrije variant.

Bedankt aan de 120 aanwezigen en aan de keynote sprekers om van dit evenement opnieuw een succes te maken!


120 mensen tekenden present in de Diaz Arena

 

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL