Alle NieuwsALEXANDER BLESSIN HEEFT GOED NIEUWS …

ALEXANDER BLESSIN HEEFT GOED NIEUWS …

Coach Alexander Blessin heeft een nieuw contract getekend tot 2024. Het contract van Blessin liep na dit seizoen af, maar nu verbindt hij zich voor nog eens twee jaar aan KVO.

Gauthier Ganaye: “Er zijn na het einde van vorig seizoen veel geruchten geweest over de toekomst van Alex. We hadden vertrouwen in hem toen we hem afgelopen zomer aanstelden en hij leverde de speelstijl die we wilden en de resultaten waren zelfs boven verwachting. Ja, het is geen geheim dat verschillende clubs in de zomer naar zijn diensten informeerden. Maar vóór dat de voorbereiding op het nieuwe seizoen startte, zaten we samen met Alex en bereikten we al een eerste akkoord om zijn contract bij de club te verlengen tot 2024. We zijn deze reis samen een jaar geleden begonnen en ik ben verheugd om met hem te blijven werken aan het verbeteren van KV Oostende.
In het voetbal, vooral als een team succesvol is, komen en gaan de spelers. Het belangrijkste is voor ons als club om stabiliteit op te bouwen en vast te houden aan onze visie. Nu is het tijd voor nieuwe helden om op te staan!”

Alexander Blessin: “Er werd de afgelopen maanden veel gespeculeerd over mijn toekomst, maar ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik open stond voor een verlengd verblijf bij KVO. Hier kan ik het voetbal brengen dat ik zélf wil spelen en weet ik dat ik gesteund word door Gauthier en het bestuur. Toen we vorig seizoen met 2 op 12 begonnen, was er nooit paniek, terwijl dat bij veel andere clubs wél het geval zou zijn geweest. Wetende dat het bestuur jouw manier van werken volledig ondersteunt en daarin meegaat, brengt een zekere rust bij een trainer. Ik ben een loyaal persoon en dit nieuwe contract biedt stabiliteit, zowel voor mezelf als voor de club. Nu is het aan mij en mijn staf om op dit elan door te gaan en de vele jonge spelers beter te maken. Nu moeten de nieuwe Theate’s en Hendry’s opstaan. We zijn in ieder geval op de goede weg en blijven hard verder werken.”

Geef een reactie

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL