Alle NieuwsBRECHT CAPON ÉÉN JAAR LANGER BIJ KVO

BRECHT CAPON ÉÉN JAAR LANGER BIJ KVO


Oostendenaar Brecht Capon heeft zijn contract bij KV Oostende met één seizoen verlengd. Daarmee gaat de 33-jarige verdediger zijn zevende seizoen in bij ‘uus wèreldploegsje’.

Brecht Capon: Ik ben blij dat ik toch nog minstens één seizoen bij KVO kan blijven. Er waren andere opties maar mijn gedachten stonden toch vooral op een verlengd verblijf bij KVO. Op mijn leeftijd was dat geen zekerheid, zeker gezien het huidige Oostendse project, maar het is toch een teken dat mijn prestaties en mentaliteit worden gewaardeerd. Nu kan mijn focus voluit op de sportieve prestaties liggen.”

‘Capongsje’ mocht in onderstaande video ook meteen de nieuwe wedstrijduitrusting showen in het gebouw waar onze nieuwe hoofdsponsor gehuisvest is.

Geef een reactie

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL