Alle NieuwsBRENT LAES NIEUWE LINKSACHTER

BRENT LAES NIEUWE LINKSACHTER

KVO heeft Brent Laes (23) vastgelegd voor drie seizoenen. Vorig seizoen was de linksachter actief bij Lierse-Kempenzonen, nu komt hij transfervrij over naar KVO.

Brent Laes doorliep de jeugdrangen van OH Leuven en werd ook opgeroepen bij de nationale jeugdploegen. De voorbije 2,5 seizoenen was hij basisspeler bij huidig reeksgenoot Lierse Kempenzonen.

Nils Vanneste: “De linksachter was stilaan een knelpuntberoep bij KVO dus die positie binnen halen, was prioriteit. Brent is als linksachter positioneel defensief sterk maar heeft ook het loopvermogen om offensief de achterlijn te halen. Zijn fysieke testen die hij vandaag aflegde, waren dan ook indrukwekkend. Die fysieke capaciteiten koppelt hij aan inzet en werklust, twee punten die we hoog in het vaandel dragen bij de spelersrecrutering. Bonus is ook dat Brent al 2,5 jaar ervaring heeft in de Challenger Pro League. Hij weet wat te verwachten van deze reeks en wij weten wat we aan hem zullen hebben. Hij is een speler die ik al lang volg – écht waar (knipoogt) – en ik ben dan ook heel blij dat hij onze ploeg komt versterken.”

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL