Alle NieuwsCALLANT VERZEKERINGEN BLIJFT KVO TROUW

CALLANT VERZEKERINGEN BLIJFT KVO TROUW

Voor het derde opeenvolgende seizoen prijkt ‘Callant Verzekeringen’ op de wedstrijdshirts. Hiermee blijft gewezen voorzitter Peter Callant nauw verbonden aan de club.

“Voor mij is het logisch dat we KVO blijven steunen, ook in 1B,” aldus Peter Callant. “In de jaren ’90 zat ik al in de beheerraad onder Eddy Vergeylen en was ik ook al sponsor. De verbondenheid tussen KVO en mezelf gaat dus al ver terug. Los van het emotionele aspect is het als bedrijf ook rationeel interessant om een partnership te hebben met KVO. De club zet fel in op business netwerking en voor ons is het hier dus interessant om potentiële en vooral bestaande klanten te soigneren met voetbal aan zee en een after party in een corporate omgeving. Dat commerciële aspect blijkt ook in 1B nog steeds te gelden.”

Zaterdag aanstaande zal Callant Verzekeringen ook onze ‘Partner in de Kijker’ zijn. Dat wil zeggen dat onze Diaz Arena de stempel van de verzekeraar zal dragen en dat Peter Callant er ook de aftrap zal geven.

Als Belgische pionier van fietsverzekeringen sinds 2007 werd ‘Callant Verzekeringen’ vorige week nog uitgebreid geïnterviewd door VRT NWS. Door in te spelen op deze sterk evoluerende markt en als pionier willen ze het verzekeren van fietsen blijven garanderen en duurzaam houden.

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL