Alle NieuwsCHALLENGER PRO LEAGUE – SPEELDAG 15: KV OOSTENDE – SK BEVEREN 0 – 2

CHALLENGER PRO LEAGUE – SPEELDAG 15: KV OOSTENDE – SK BEVEREN 0 – 2

De eerste kans van de partij kwam op naam van een bezoeker. Bossin maakte de schuiver van Cukur onschadelijk. Net over het kwartier kwam een beter spelend Beveren op voorsprong wanneer Ismaheel onze thuisdoelman met een knappe volley te grazen nam (0-1). Op het halfuur greep Vreven in. Medley moest naar de kant voor Berte, een meer aanvallend ingestelde speler. Met de rust in zicht kregen onze Kustboys een nieuwe klap te verwerken wanneer de ongedekte Hrncar onze doelman kansloos liet (0-2). Een matig spelende thuisploeg kon daar bitter weinig tegenover stellen want het kwam nauwelijks in de buurt van de bezoekende doelman, die werkloos toekeek.

Tijdens de rust bleef Amade in de kleedkamer voor Decoene. De ingevallen Fuentes kreeg een kansje maar hij kreeg de bal niet onder controle, terwijl Osifo de beste Oostendse kans kreeg maar op Reus besloot. In het slot van de partij besloot Fuentes op een verdediger, waarna de rebound door Atanga op een teruggekeerde verdediger werd geknald. Diezelfde Atanga kopte ook nog een goede kopkans naast. KVO staat na de bekerstunt tegen Genk weer met beide voeten op de grond.

Doelpunten: 15′ 0-1 (Ismaheel), 39′ 0-2 (Hrncar)
Gele kaarten: 57′ Goncalves, 67′ VInck, 69′ Filipovic
Scheidsrechter: Dhr. Simonini Matonga
Ploegsamenstellingen:
KV Oostende: Bossin, WYlin, Vinck, Tanghe, Medley (31′ Berte), Van Daele, Osifo, Amade (46′ Decoene), Henderson (70′ Fuentes), Perez (62′ Hartwig), Musayev (70′ Atanga)
Invallers: Gabriël, Hammas, Fuentes, Berte, Atanga, Hartwig, Decoene
SK Beveren: Reus, Bateau, Luiz, Cukur (82’Coopman), Ismaheel (67’Koyalipou), Limbombe (82′ Wuytens), Salech (67′ Servais), Hrncar, Filipovic, Verstraete (91′ Geusens), Goncalves
Invallers: Deman, Koyalipou, Servais, Wuytens, Geusens, Coopman, Giorgi

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL