Alle NieuwsCHALLENGER PRO LEAGUE – SPEELDAG 19: KV OOSTENDE – KMSK DEINZE 0 – 1

CHALLENGER PRO LEAGUE – SPEELDAG 19: KV OOSTENDE – KMSK DEINZE 0 – 1

Het eerste kwartier begon rustig maar dan kwam de thuisploeg opzetten met een grote kans voor Van Daele, die snoeihard op de vuisten van Nacho Miras knalde. Henderson probeerde het nadien van ver maar de bezoekende doelman ondervond geen problemen om de poging onschadelijk te maken. Aan de overzijde kon De Belder zijn poging niet laag houden, waardoor de bal richting de appartementsblokken vloog. De bezoekers kwamen uit het niks op voorsprong wanneer bij Osifo eventjes het licht uitging. De jonge Oostendenaar speelde te zacht terug op zijn doelman maar Van Landschoot had het manoeuvre doorzien en onderschepte de bal. De flankaanvaller omspeelde de kansloze Bossin en legde de bal in het lege mandje (0-1). Net over het halfuur kwam Berte voor het eerst in beeld maar zijn poging zoefde net voorlangs. De thuisploeg probeerde wel maar kansen scheppen bleek een te moeilijke opgave te zijn in de eerste helft.

De Kustboys kwamen gretig uit de kleedkamer met een poging van Berte en eentje van Henderson in de handen van de bezoekende goalie. Aan de overkant besloot De Schryver centraal voor doel in de grijphanden van Bossin. Net over het uur knalde Hendrickx de afvallende bal pal in de handen van een goed opgestelde Bossin. Een doelpunt van Berte werd terecht voor buitenspel afgekeurd, waarna de Spaanse goalie van Deinze een schuiver van Henderson onschadelijk maakte. De thuisploeg probeerde met een slofoffensiefje nog een puntje uit de brand te slepen maar de drie punten verhuisden uiteindelijk gevleid richting Deinze.

Doelpunten: 27′ 0-1 (Van Landschoot)
Gele kaarten: 40′ Decoene
Rode kaarten:
Scheidsrechter: Dhr. De Keyzer
Ploegsamenstellingen:
KV Oostende: Bossin, Vinck, Medley, Osifo, Van Daele, D’Haese (76′ Hartwig), Dewaele (68′ Wylin), Decoene (68′ Musayev), Henderson (87′ Fuentes), Berte, Perez (76′ D’Arpino)
Invallers: Gabriël, D’Arpino, Amade, Omolo, Fuentes, Musayev, Atanga, Hartwig
KMSK Deinze: Nacho Miras, Van Landschoot (89′ Schryvers), Quintero, Schuermans, Staelens, Hendrickx, De Schryver (68′ konè), De Belder (68′ Kherer), Almenarar, Spegelaere, Mertens
Invallers: Dutoit, Arfaoui, Schryvers, De Ridder, Sayfdine, Koné, Kherer, Mercier, Kassimi, Fandi

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL