Alle NieuwsCROKY CUP – KWARTFINALES: KV OOSTENDE – RWD MOLENBEEK

CROKY CUP – KWARTFINALES: KV OOSTENDE – RWD MOLENBEEK

Selectie (18): Bossin, Gabriël, Medley, Osifo, Vinck, Laes, Van Daele, Wylin, Dewaele, Decoene, Omolo, Henderson, D’Haese, Atanga, Musayev, Berte, Perez, Hartwig.
Geblesseerd (5): Basila, D’Arpino, Albanese, Koziello, Mebude
Niet geselecteerd (2): Amade (Afrika Cup), Hammas

Voorbeschouwing:
Voor de kwartfinale van de Croky Cup ontvangen de Kustboys in de eigen Diaz Arena met RWDM een ploeg uit de Jupiler Pro League. De Brusselse promovendus prijkt na 20 speeldagen met 21 punten op een 13de plaats. In de vorige ronde van de Croky Cup wonnen de Brusselaars met 0-1 van KV Kortrijk. De Kustboys zijn absoluut niet kansloos want het schakelde in de bekercampagne met Eupen en Genk reeds twee eersteklassers uit en bovendien versloegen we vorig weekend Zulte Waregem, de absolute titelkandidaat uit de Challenger Pro League.

Vorige wedstrijd:
Dankzij een doelpunt in de slotfase van Jeff Reine-Adelaide plaatste RWDM zich ten nadele van Kortrijk voor de 1/4de finales van de Croky Cup.
Coach Claudio Caçapa speelde in de Croky Cup tegen Kortrijk met de volgende ploeg: Hubert, Sissako, Segovia, F. Le Joncour, Camara, Abe, Romildo, Kone, Mboup, Gueye en Reine-Adelaide

Opmerkingen:
– RWDM heeft met Hubert, Dwomoh, Biron en Gueye 4 spelers in de rangen die in een recent verleden nog op de payroll van KVO stonden:
– De huidige CEO Gauthier Ganaye (RWDM) was tot het einde van vorig seizoen nog CEO van de Kustboys. De Fransman maakte begin juni 2023 de overstap naar de Brusselse club.

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL