Alle NieuwsJPL-SPEELDAG 4: kv oostende – AA GENT 1 – 3

JPL-SPEELDAG 4: kv oostende – AA GENT 1 – 3

Via een vroeg doelpunt van Atanga begon de thuisploeg voortvarend aan de partij.(1-0). Net voor de openingstreffer was het reeds warm voor het Gentse doel wanneer een voorzet van D’haese voor de neus van de inlopende Ndicka weggetrapt werd. De gelijkmaker kwam er na balverlies op het middenveld. De voorzet werd door Cuypers van dichtbij binnengetikt (1-1). Op het halfuur kwamen de bezoekers op voorsprong na een knappe halve omhaal van de Gentse aanwinst Hong (1-2). De thuisploeg reageerde gevat met een schot van Atanga dat net voorlangs ging. In de slotfase drong de thuisploeg opnieuw aan met een schot van Rocha waarmee Roef heel wat problemen kende.
Beide coaches wisselden tijdens de rust waarbij de geel geboekte Medley voor Oostende in de kleedkamer bleef voor Katelaris. De bezoekers kregen via Cuypers onmiddellijk twee grote kansen. De Kustboys reageerden gevat met een afzwaaier van Rocha. Het waren de Buffalo’s die na een snelle omschakeling de voorsprong verder uitdiepten. Cuypers vond Hjulsjager en die liet Hubert geen kans (1-3). Gent speculeerde na het 3de doelpunt op de counter met een kans voor de ingevallen Odjidja op het doelhout.

Doelpunten: 13′ 1-0 (Atanga), 24′ 1-1 (Cuypers), 30′ 1-2 (Hong), 59′ 1-3 (Hjulsager)
Gele kaarten: 23′ Marreh, 29′ Medley, 55′ Rocha, 78′ Gueye
Scheidsrechter: Dhr. Lardot
Ploegsamenstellingen:
KVO Oostende: Hubert, Atanga (62′ Musayev), Tanghe, Medley (46′ Katelaris), Urhoghide, D’Haese (64′ Capon), Rocha (64′ Gueye), Bätzner, Amade, Ambrose, Ndicka (62′ Wylin)
Invallers: Phillips, Wylin, Dewaele, Musayev, Gueye, Katelaris, Capon
AA Gent: Roef, Ngadeu, Hong (64′ Nurio), Cuypers, (89′ Fofana), Castro-Montes, Hjulsager, (78′ Depoitre) Samoise, Hanche-Olsen, Marreh (46′ Odjidja), Torunarigha, Kums
Invallers: De Schrevel, Okumu, Lemajic, Odjidja-Ofoe, Fofana, Nurio,, Depoitre, Godeau

Doelpunten:
Gele kaarten:
Rode kaarten:

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL