Alle NieuwsJUPILER PRO LEAGUE – SPEELDAG 7: STANDARD LUIK – KV OOSTENDE 1 – 0

JUPILER PRO LEAGUE – SPEELDAG 7: STANDARD LUIK – KV OOSTENDE 1 – 0

De Kustboys gaven de aanzet van een boeiende partij. Hornby probeerde met een dropshot Bodart te verschalken maar de Luikse goalie redde schitterend. De volgende kans was opnieuw voor de bezoekers. Na een combinatie tussen Hornby en Sakamoto kon onze Japanner net niet besluiten. De thuisploeg reageerde via Balikwisha die pal in de handen van Hubert trapte. De grootste kans die volgde was voor Ambrose die na tiktakvoetbal snoeihard op Bodart besloot. Net voor het halfuur kregen de Rouches haar eerste grote kans maar het schot van Amallah dwarrelde via Hubert op de lat. Hubert toonde daarna opnieuw zijn klasse wanneer hij een schot Amallah uit zijn doelvlak ranselde. Net voor de break trapte Hornby een vrije trap op het doelhout waarbij Urhoghide de rebound over kopte.

De thuisploeg begon het felst maar KVO schakelde gevat met een enorme kans voor Albanese die een voorzet van Sakamoto niet over de fatale doellijn kreeg. Het doelpunt van de thuisploeg kwam er na geknoei in de bezoekende defensie. Na slecht ontzetten door een Oostendse verdediger knalde Dragus de bal onhoudbaar voorbij Hubert (1-0). De ingevallen Dewaele trapte de volgende mogelijkheid in de tribune. Ondanks de opdoffer bleven de bezoekers het thuisdoel opzoeken waarbij een schicht van Ambrose net over het doel van Bodart zoefde. Na een schitterende actie van de ingevallen Berte zag Atanga nog de mogelijkheid om op Bodart te trappen.

Doelpunten: 66′ p1-0 (Dragus)
Gele kaarten: 13′ eRocha, 41′ Ngoy, 76′ Dragus, 83′ Urhoghide
Rode kaarten:
Scheidsrechter: Dhr. Bram Van Driessche
Ploegsamenstellingen:
Standard Luik: Bodart, Ngoy, Bope, Laifis, Cimirot, Balikwisha (59′ Dewaele), Amallah, Boljevic (46′ Raskin), Donnum (59′ Canak), Dragus (79′ Melegoni), Emond (46′ Davida)
Invallers: Henkinet, Dewaele, Nekadio, Raskin, Melegoni, Canak, Davida
KV Oostende: Hubert, Albanese, Urhoghide, Tanghe, Katelaris, Sakamoto, Amade, Rocha(75′ Atanga), Bätzner, Hornby, Ambrose
Invallers: Phillips, Atanga, Dewaele, Medley, Musayev, Ndicka, Berte

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL