Alle NieuwsKRIJG ALS ABONNEE 10% KORTING OP TICKETS OSTEND BEACH

KRIJG ALS ABONNEE 10% KORTING OP TICKETS OSTEND BEACH

Voetbalclub KV Oostende en festival Ostend Beach zetten de zomer in met een perfecte remix van voetbal en entertainment. Beide Oostendse instituten gaan namelijk officieel samenwerken. Concreet betekent dit dat Ostend Beach in de toekomst events kan organiseren in de Diaz Arena en dat de KVO-abonnees en partners exclusieve voordelen en kortingen krijgen voor het beach-festival.

Bram Keirsebilck (KVO): “Voetbal is natuurlijk onze core business maar we staan ook al jarenlang bekend om onze ‘derde helft after party’s in de VIP-spektakelzaal. Een voetbalstadion mag echter niet enkel leven om de veertien dagen wanneer er een wedstrijd is. Daarom openen we onze Diaz Arena ook voor extra-sportieve events, denk maar aan het optreden van Preuteleute afgelopen zomer. In die optiek is een samenwerking met Ostend Beach een logische stap. Het festival groeide de voorbije jaren uit tot een sterk nationaal én internationaal merk maar bovenal is het ook authentiek Oostends en net die lokale verankering willen we bij KVO weer versterken. Bovendien spreken we met deze samenwerking ook onze jongere generaties aan. Een perfecte remix dus tussen voetbal en entertainment.”

Jan Mortelmans (Ostend Beach): “De KVO-medewerkers komen al enkele jaren naar ons festival en ook de spelers en staf maakten er al enkele keren een teambuilding van. Daaruit ontsprong het idee bij beide partijen om een samenwerking aan te gaan. We maakten zelf al enkele feestjes mee in de Diaz Arena en de spektakelzaal is een perfecte locatie voor ons om in de toekomst events te organiseren. Met Ostend Beach hebben we intussen een wijd nationaal én internationaal bereik maar we zijn onze ‘roots’ wel nooit vergeten. En deze samenwerking met KVO draagt bij tot het respecteren van die lokale identiteit. En bovendien zit het feesten in het DNA van beide partijen.”

Concreet krijgen de KVO-abonnees 10% korting op dag- en combitickets voor Ostend Beach. Tickets voor het festival koop je hier. Je unieke promocode krijg je via mail als je vóór dinsdag jouw abonnement verlengt.

KVO en Ostend Beach, ready to party! 

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL