Alle NieuwsLIMITED EDITION SHIRTS WORDEN GEVEILD VOOR GOEDE DOELEN

LIMITED EDITION SHIRTS WORDEN GEVEILD VOOR GOEDE DOELEN

KVO speelde dit seizoen bepaalde uitwedstrijden (Deinze, Club Luik, SL16 en Zulte Waregem) in ‘limited edition’ witte shirts. Dit in het teken van de abonnementencampagne ‘Eb en Vloed, mor oaltied Ostende’. Deze slogan prijkte ook op de achterzijde van de shirts.

Nu worden deze shirts geveild ten voordele van twee lokale goede doelen: Proper Strand Lopers en NorthSealTeam. De eerste staat in voor het proper houden van onze stranden, de tweede zorgt ervoor dat de zeehondjes voor onze kust niet worden lastiggevallen.


Bram Keirsebilck (KV Oostende): “Normaal gezien staat zo’n campagneslogan doorheen het hele seizoen op de rugzijde van de shirts maar dit seizoen kozen we voor een tijdelijk ‘collector’s item’ shirt. Zo zetten we onze slogan extra in de verf én we steunen er ook nog twee lokale goede doelen mee die op hun beurt ook weer dicht aanleunen bij de Oostendse identiteit én bij onze campagneslogan ‘Eb en Vloed’.”

Maarten Vermote (Decathlon): “Samen met KVO focussen we op het ondersteunen van lokale sociale initiatieven. Vorig seizoen organiseerden we in samenwerking met de Proper Strand Lopers al een strandopruimactie met de KVO-spelers, nu ondersteunen we deze VZW financieel door de verkoop van deze unieke shirts. Ook het NorthSealTeam is intussen een begrip aan onze kust en kan de steun goed gebruiken.”

Kevin Pierloot (Proper Strand Lopers): Wij willen KVO en zijn supporters hartelijk bedanken voor de geweldige steun aan onze organisatie. De samenwerking met KV Oostende is een prachtig voorbeeld van hoe sport en milieubewustzijn hand in hand kunnen gaan. De veilingbijdrages zullen een enorme impact hebben op onze inspanningen om onze stranden schoon te maken en onze nobele zaak te ondersteunen. Samen creëren we een positieve verandering en laten we zien dat kleine acties een groot verschil kunnen maken.”

Inge De Bruycker (NorthSealTeam): “We betuigen onze welgemeende dank aan KVO om ons te ondersteunen. De opbrengst van de veiling maakt het voor ons mogelijk om als vereniging de nodige uitrusting aan te kopen, zoals kegeltjes, fluitjes, badges, hesjes, regenkledij, … om onze vrijwilligers in staat te stellen de zeehondjes adequaat te beschermen. De nodige flyers, affiches, borden die nodig zijn om de bevolking te sensibiliseren kunnen eveneens met dit geld aangeschaft worden. Door dit fantastische initiatief komen voetbal en zeehonden elkaar tegemoet zoals eb en vloed.”

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL