Alle NieuwsMICHIEL JONCKHEERE VERLAAT KVO

MICHIEL JONCKHEERE VERLAAT KVO

Michiel Jonckheere verlaat KVO met onmiddellijke ingang en gaat aan de slag bij de U18 van Club Brugge.

Met 200 wedstrijden in het eerste elftal mag Michiel gerust worden beschouwd als een KVO-icoon. Twee seizoenen geleden stopte hij zijn actieve voetbalcarrière en ging hij aan de slag als U18-trainer bij KVO. Begin dit seizoen maakte hij de overstap naar de A-kern en werd hij er samen met Kurt Bataille assistent van Stijn Vreven. De voorbije twee wedstrijden fungeerde hij als interim hoofdtrainer. Nu verlaat hij KVO dus om een nieuwe uitdaging aan te gaan.
Ook video-analist Jarne Kesteloot trekt naar Club Brugge.

Michiel Jonckheere: “Dit is een beslissing die ik met pijn in het hart neem. Zeker na deze schitterende namiddag. Ik hoop oprecht dat het allemaal goed komt met KVO want dit zal toch altijd wel mijn club blijven. De fans, werknemers, staf en spelers verdienen positief nieuws. En nu moeten we met z’n allen genieten van deze overwinning. Hopelijk is dit geen vaarwel maar eerder een tot ziens.

Nils Vanneste: “Ik ben overtuigd van het trainerstalent van Michiel, daarom haalde ik hem afgelopen zomer ook bij de A-kern. Het is jammer om hem nu te zien vertrekken maar ik heb alle begrip voor zijn beslissing. Michiel leverde in moeilijke omstandigheden uitstekend werk en zal natuurlijk altijd welkom blijven in Oostende. Ik wens hem én Jarne alle succes toe in hun nieuwe uitdaging.”

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL