Alle NieuwsNIEUWE AANVALLER KOMT OVER VAN BOCHUM

NIEUWE AANVALLER KOMT OVER VAN BOCHUM

KVO heeft met Luis Hartwig (20) een nieuwe spits aangetrokken. De Duitser komt over van Bundesliga-club Bochum en ondertekent een contract voor drie seizoenen.

Luis Hartwig is een aanvaller die bij de jeugdelftallen van Bochum vooral opviel door zijn torinstinct. Bij de U17 scoorde hij 20 keer in 28 wedstrijden en bij de U19 kwam hij 14 keer tot scoren in 27 wedstrijden.
Op het hoogste niveau in Duitsland bleef zijn inbreng beperkt tot één invalbeurt maar afgelopen seizoen toonde hij wel dat hij ook op professioneel niveau kan scoren. Tijdens een uitleenbeurt aan de Oostenrijkse tweedeklasser St. Pölten scoorde hij 12 keer en gaf hij ook nog 6 assists. Hartwig is ook een Duits jeugdinternational.

Nils Vanneste: “Hij is het type spits dat vaak op de goeie plek staat om af te werken. Daarnaast is hij ook snel en brengt hij de nodige diepgang bij. Het zal zeker nog een week duren vooraleer hij kan meetrainen want hij revalideert nog met een barstje in zijn onderarm maar we zijn alvast heel blij dat hij onze kern komt vervoegen. Ook een tweede aanvaller is intussen onderweg.”

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL