Alle NieuwsSELECTIE EN VOORBESCHOUWING: KV OOSTENDE – LIERSE KEMPENZONEN

SELECTIE EN VOORBESCHOUWING: KV OOSTENDE – LIERSE KEMPENZONEN

Selectie (18): Bossin, Gabriël, Medley, Basila, Tanghe, Vinck, Wylin, Osifo, Decoene, Amade, Hammas, Henderson, Fuentes, D’Haese, Perez, Atanga, Berte, Hartwig.
Geblesseerd (6): Laes, Rodin, D’Arpino, Koziello, Omolo, Albanese
Geschorst: (2) Dewaele (1/1), Van Daele (1/1)
Niet geselecteerd (3): Badu, Mebude, Musayev

Voorbeschouwing:
Op speeldag 14 ontvangen we Lierse Kempenzonen in de Diaz Arena. De Pallieters staan met 15 punten op gelijke hoogte van KVO. Mits een zege kunnen we dus een uitstekende zaak doen in het klassement.

Vorige wedstrijd:
De Pallieters verloren op de vorige speeldag met zware 1-4 cijfers van SL16, de rode lantaarndrager uit de Challenger Pro League. Niet alleen verloor ‘geel en zwart’ met zware cijfers, ook werden met Tarfi en Schouterden 2 spelers uitgesloten. Voor Lierse scoorde Van Dessel het enige doelpunt.

Coach Jo Christiaens bracht de volgende ploeg op de mat: Teunckens, Tarfi, Marijnissen (81’ Libert), Boone, Poelmans, Brebels (81’ Cools), Van Acker, Van Dessel (81’ Kireev), Schouterden, Ocansey (72’ De Bruyn) en Oulare.

Opmerkingen:
– Lierse zal voor zijn uitmatch van zondag in Oostende beroep kunnen doen op Mehdi Tarfi. Die liep het voorbije weekend tegen SL16 tegen een rode kaart aan, maar kreeg een straf met uitstel.
– Nils Schouterden, die tegen de Luikse beloften twee maal geel kreeg, zit zondag geschorst in de tribune.
– Bij Lierse speelt zowaar ex-KVO’er Aristote Nkaka. Die lag maar liefst vier jaar onder contract bij Anderlecht maar speelde er geen enkele officiële wedstrijd.

Spelleiding
Scheidsrechter: Dhr. Pirard Quentin
Assistenten: Dhr. Vanpoucke Tom en Dhr. Bonhomme Wout
4de official: Dhr. Bellon Cis

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL