Alle NieuwsSELECTIE EN VOORBESCHOUWING: KV OOSTENDE – STANDARD LUIK

SELECTIE EN VOORBESCHOUWING: KV OOSTENDE – STANDARD LUIK

Selectie (18): Hubert, Schelfhout, Tanghe, Urhoghide, Barac, Rodin, Capon, Ndicka, Arase, Dewaele, D’Arpino, McGeehan, Sakamoto, Bätzner, Ambrose, Berte, Atanga, Hornby.
Geblesseerd: Katelaris (knie), Dwomoh (knie), Musayev (rib)
Geschorst: /
Niet geselecteerd (11): Phillips, Badu, Medley, Osifo, Wylin, Amade, D’Haese, Boonen, Rocha, Mebude, Durdov.
Opmerkingen: Voor geblesseerden Katelaris en Dwomoh zit het seizoen erop.

Voorbeschouwing:
Zaterdagavond spelen de Kustboys in de eigen Diaz Arena een opnieuw uiterst belangrijke wedstrijd tegen Standard Luik. In de strijd om het behoud kunnen Thalhammer en co enkel tevreden zijn met een driepunter.

Vorige wedstrijd:
Op speeldag 30 kwamen de Rouches niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Zulte Waregem. De Luikenaars kwamen in de eerste helft eenvoudig 2-0 (Fossey en Dussenne) voor, maar in het slotkwartier van de partij lieten de jongens uit de ‘Vurige Stede’ onze provinciegenoten langszij komen via doelpunten van Fadera en Ndour.
Ronny Deila speelde met de volgende ploeg tegen Zulte Waregem: Bodart, Laifis, Fossey, Dussenne, Donnum, Cimirot, Bokadi, Alzate, Balikwisha, Ohio en Zinckernagel. Emond, Canak en Perica vielen in.

Spelersnieuws:
Voor de wedstrijd tegen Zulte Waregem kon coach Deila niet rekenen op de geblesseerden Dewaele, Hautekiet en Ngoy. Zij blijven wellicht ook zaterdag out.

Opmerkelijk:
Wedstrijden tussen KVO en Standard zijn vaak een garantie op spektakel. In het seizoen 2020-2021 werd het in de Play-offs zelfs 6-2. Vorig seizoen won KVO zuinig met 1-0.

Spelleiding:
Scheidsrechter: Dhr. Kevin Van Damme
Assistenten: Dhr. Nico Claes en Dhr. Yves De Neve
4de official: Dhr. Matonga Simonini
VAR: Dhr. Bram Van Driessche

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL