Alle NieuwsSELECTIE EN VOORBESCHOUWING: KV OOSTENDE – ZULTE WAREGEM

SELECTIE EN VOORBESCHOUWING: KV OOSTENDE – ZULTE WAREGEM

Selectie (20): Bossin, Gabriël, Medley, Vinck, Wylin, Laes, Osifo, Van Daele, Omolo, Dewaele, Decoene, Henderson, D’Haese, Hammas, Musayev, Berte, Perez, Atanga, Hartwig, Avoki
Geblesseerd (6): Basila, D’Arpino, Albanese, Koziello, Fuentes, Mebude
Niet geselecteerd (1): Amade (Afrika Cup)
Opmerkingen: U21-aanvaller Avoki wordt voor het eerst opgenomen in de selectie. Vanaf morgen mogen er 20 spelers op het wedstrijdblad staan in plaats van 18. Dat wil zeggen dat niemand afvalt.

Voorbeschouwing:
De eerste wedstrijd na de winterstop spelen we tegen de leider uit de Challenger Pro League. Zulte Waregem voert het klassement aan met 32 punten. Onze Kustboys dragen door de puntenaftrek op dit ogenblik de rode lantaarn.

Vorige wedstrijd:
De vorige wedstrijd won Zulte Waregem met 2-1 van Seraing. De Luikenaars kwamen op voorsprong, maar de ploeg van Vincent Euvrard boog de achterstand om in een zege dankzij doelpunten van Tambedou en een doelpunt van Cappelle in de toegevoegde tijd.

Vincent Euvrard speelde met zijn selectie in een 4-4-2 tegen Seraing: Bostyn, Ciranni, Decostere, Willen, Vormer, Tambedou, Rommens, Machado, Traoré, Demuynck en Vossen. Bagan, Cappelle, Brüls, Guindo en Ndour vielen in.

Opmerkingen:
– Anton Tanghe maakte vorige week de overstap naar Zulte Waregem en keert meteen terug naar de Diaz Arena.
– In de heenronde wonnen de Kustboys in de Elindus Arena met 0-1 dankzij een wereldgoal van Maxime D’Arpino.
– Onze spelers zullen vóór de match het veld betreden met gepersonaliseerde t-shirts opgedragen aan Dapo Mebude, die nog steeds op intensive care ligt na zijn auto-ongeluk.

Spelleiding
Scheidsrechter: Dhr. Simonini Matonga
Assistenten: Dhr. Debeuckelaere Kevin en Dhr. De Cuyper Michiel
4de official: Dhr. Stevens Tom

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL