Alle NieuwsLOMMEL SK – KV OOSTENDE 0-1

LOMMEL SK – KV OOSTENDE 0-1

KVO pakte een verdiende zege op Lommel en klimt zo langzaam weg uit de gevarenzone.

In de eerste tien minuten eiste de thuisploeg het balbezit op maar het was KVO dat uit de eerste kans meteen een doelpunt puurde: Vinck intercepteerde en stuurde Hartwig diep.  Die vond Berte aan de tweede paal en ons jeugdproduct tikte van dichtbij de 0-1 tegen de touwen. Nog geen twee minuten later leek Berte al op weg naar zijn tweede goal maar hij aarzelde net te lang. Lommel kon daar enkel een kopbal tegenoverstellen. Het was daarentegen KVO dat de score verder kon uitdiepen. Wylin dribbelde voorbij de doelman maar kon niet afdrukken en Berte claimde tevergeefs een strafschop. Kort voor rust had Berte andermaal een doelpunt aan de voet maar hij schrok van de ruimte die hij kreeg en besloot op de doelman. KVO verdiend met een voorsprong de kleedkamers in, al kon het nog verder uitgelopen zijn.

In de tweede helft eiste Lommel opnieuw het balbezit op maar het was wachten tot minuut 82 op de eerste kans voor de thuisploeg. Bossin stond echter pal op de poging van Juho. Tussendoor kopte de ingevallen Perez nog over en trapte Berte naast. KVO haalde zonder kleerscheuren de eindmeet en pakt zo 9 op 9 op verplaatsing.

Opstelling: Bossin, Vinck, Decoene, Medley, Laes, Wylin, Amade, Dewaele, Henderson (75’ Musayev), Hartwig (58’ Perez), Berte (90’ Atanga))

Doelpunten: 11’ Berte 0-1

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL