Alle NieuwsTERREINONDERHOUDSPARTNER KRINKELS NU OOK AANWEZIG OP DE WEDSTRIJDSHORTS

TERREINONDERHOUDSPARTNER KRINKELS NU OOK AANWEZIG OP DE WEDSTRIJDSHORTS

De firma Krinkels staat al sinds jaar en dag in voor het onderhoud van het terrein in de Diaz Arena en de velden op ‘de Schorre’. Sinds dit seizoen staan ze ook als commerciële partner op de wedstrijdshorts. “Een volgende stap in onze samenwerking”.

Landschapsaannemer Krinkels is reeds meer dan 50 jaar gespecialiseerd in landschapsaanleg- en onderhoud. Dagelijks zetten hun meer dan 700 medewerkers zich in voor de inrichting en onderhoud van publieke en private ruimtes.
“In de Diaz Arena & op het trainingscomplex ‘De Schorre’ bieden zij mij de nodige ondersteuning in het onderhoud van de voetbalterreinen,” aldus KVO-greenkeeper Brecht Descheemaker. Dankzij de ondersteuning van Krinkels is het terrein van KVO elk seizoen in goede staat. Afgelopen seizoenen eindigden we steeds in de “linkerkolom /play-off 1” in de competitie van de “beste grasmat”. We zijn ervan overtuigd dat we ook dit jaar heel hoog zullen eindigen.”

Nu gaat de samenwerking tussen KVO en Krinkels dus nog een stap verder en pronkt het familiebedrijf met diverse vestigingen gespreid in België op de wedstrijdshorts.

Dieter Lannoo (Directeur Krinkels divisie Noord): “Visibiliteit is voor ons belangrijk en met onze naam op de shorts zijn we hierdoor altijd zichtbaar. Dat wil zeggen, niet enkel tijdens thuiswedstrijden maar ook op verplaatsing. Zo speelt KVO in 1B tegen clubs uit bijna elke provincie van het land. Daarnaast bevindt zich ook de naam ‘Green at the Office’ op de shorts. Dat is het label van Greencare welke instaat voor het onderhoud in en rond gebouwen met een focus op multisites. Het label verwijst naar onze specialisten welke groen integreren in de werkomgeving. Zo willen we eigenlijk een buitengevoel creëren in de kantoorruimtes, wat dan weer bevorderlijk is voor het welzijn van de werknemers. Met onze logo’s op de broekjes willen we nog meer algemene naamsbekendheid creëren binnen België. Zie dit alles dus als een volgende stap in de samenwerking tussen Krinkels en KVO.”

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL