Alle NieuwsTWEEJARIG CONTRACT VOOR HAMMAS

TWEEJARIG CONTRACT VOOR HAMMAS

Anas Hammas (19) ondertekent een contract voor twee seizoenen + optie.

Belofte Anas Hammas trainde tijdens de voorbereiding met de A-kern mee en blijft daar nu ook permanent deel van uitmaken. De offensieve middenvelder ondertekende een contract voor twee seizoenen + optie.

Anas Hammas is een Belg met Marokkaanse roots en voetbalde in de jeugd bij Anderlecht, KV Mechelen, WS Woluwe, RWDM en Charleroi. Eén jaar geleden ruilde hij de ‘Zebra’s’ in voor de Kustboys. Hier was hij vorig seizoen een vaste waarde in de U21-kampioenenploeg van Kurt Bataille. Nu maakt hij dus de overstap naar de A-kern.

Nils Vanneste: “Als voormalig jeugdverantwoordelijke ken ik Anas natuurlijk goed want ik haalde hem vorig jaar zelf naar Oostende. Hij is een technisch onderlegde middenvelder die graag de individuele actie maakt. Hij kan zowel centraal als op de flank uit de voeten. Vorig seizoen was hij één van de sterkhouders in de titelploeg van Kurt Bataille en hij bewees de afgelopen twee maanden dat hij zijn plekje in de A-kern verdient. Dankzij een combinatie van talent en hard werken, heeft hij nu zijn eerste contract beet. Aan hem om nu verder progressie te maken en wie weet op termijn uit te groeien tot een volwaardige basisspeler.”

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL