Alle NieuwsKVO – MANDEL 3-0

KVO – MANDEL 3-0

KVO heeft in een oefenmatch Mandel United verslagen met 3-0. Aan de rust stond het nog 0-0 maar in de tweede helft brak ‘good old’ Brecht Capon de ban. Hij trapte op een hoekschop aan de tweede paal binnen. Even later verdubbelde KVO de score na opnieuw een hoekschop. Deze keer kopte Gueye raak. Diezelfde Gueye maakte tien minuten voor het einde zijn tweede op assist van Atanga. Eindstand 3-0.

Opstelling: Hubert (46′ Schelfhout), Medley, Osifo (46′ Tanghe), Capon, Ndicka, Amade, Koziello, Patoulidis, Batzner (60′ D’Arpino), Atanga (46′ Kvasina), Ambrose (46′ Gueye).
Opmerkingen: D’Haese kreeg enkele dagen rust voorgeschreven, Rocha (Kaapverdië) en Jakel (beloften Duitsland) spelen interlands. Nieuwkomer Fortes traint vanaf maandag mee.