SportiefBELOFTEN SPELEN 4-4 GELIJK

BELOFTEN SPELEN 4-4 GELIJK

Onze beloften speelden in een heus spektakelstuk 4-4 gelijk op Lierse. De youngsters van trainer Jordi Lemiengre gaven wel een 1-4 voorsprong uit handen.

In een knotsgekke eerste helft liep KVO al na 25 minuten 1-4 uit na goals van Massimo Decoene (2), Mebude en een owngoal. Nog voor de rust kwamen de Pallieters echter al terug tot 3-4.
In de tweede helft ging de thuisploeg op zoek naar de gelijkmaker maar doelman Leandro Wouters stond puik te keepen. Aan de overzijde kwam Hammas dicht bij de 3-5 maar zijn schot belandde op de binnenkant van de paal. Dan had SK Lierse meer geluk want via de paal slaagden zij er wel in om gelijk te maken: 4-4. Aan beide kanten konden er daarna nog doelpunten vallen maar uiteindelijk bleef het bij dit doelpuntenrijke gelijkspel. Vrijdagavond nemen we het op ‘de Schorre’ op tegen Dender.

Opstelling: Wouters, Wylin,Pisani (El Sayed), Devestele, Vandenbussche (Van den Berghen), Maertens, Amade (Van Loocke), Decoene (Trabelsi), Hammas, Busquart (Avoki), Mebude