Alle NieuwsCHALLENGER PRO LEAGUE – SPEELDAG 10: KV OOSTENDE – patro eisden 0 – 0

CHALLENGER PRO LEAGUE – SPEELDAG 10: KV OOSTENDE – patro eisden 0 – 0

De bezoekers begonnen bijna met een voorsprong aan de partij. Peeters trapte van dichtbij hard op de paal waarna Sam de rebound op Bossin trapte. Wat later was Bossin opnieuw de reddende engel wanneer hij een kopbal van Renson uit zijn doelvlak ranselde. Net voor het kwartier kwam de thuisploeg voor het eerst opzetten via Fuentes die Henderson voor doel vond. De schuiver van onze Schot werd door de bezoekende goalie gepakt. De thuisploeg herstelde het evenwicht maar het waren de bezoekers die het gevaarlijkst bleven. Net over het halfuur stond Bossin opnieuw pal op een verre schuiver van Hadj Moussa waarna hij een schuiver van Dansoko onschadelijk maakte.

De tweede helft begon met een kans voor de bezoekers. Een vrije trap van Kis week via Medley af in hoekschop. Net over het uur kreeg de thuisploeg haar eerste noemenswaardige kans maar D’Haese kraakte zijn schot. Het was schrikken voor de thuisploeg wanneer de net ingevallen Atanga met een hoofdletsel gewisseld diende te worden. De voor D’Haese ingevallen Decoene zag zijn kopbal van de lijn gered worden door Renson waarna de wedstrijd geleidelijk uitdoofde. Net voor de scheidsrechter voor het einde floot kreeg onze coach nog een geel karton te zien.

Doelpunten: /
Gele kaarten: 44′ Dewaele, 47′ Vinck, 50′ Pietermaat, 71 Gueroui, 84′ Peeters, 90′ Bossin
Rode kaarten: /
Scheidsrechter:  Dhr. Jordy Vermeire
Ploegsamenstellingen:
KV Oostende: Bossin, Medley, Tanghe, Laes, Vinck, Dewaele, Osifo, Henderson (46′ Perez), Fuentes (64′ Atanga) (69′ Van Daele), D’Haese (64′ Decoene), Berte (83′ Hartwig)
Invallers: Gabriël, Decoene, D’Arpino, Van Daele, Perez, Atanga, Hartwig
Patro Eisden Maasmechelen: Belin, Swers, Kis, Corstjens, Peeters, Dansoko (78′ Bounou), Renson, Sam (86′ Bentayeb), Hadj Moussa (91’Bamona), Gueroui, Pietermaat (86′ Pierrot)
Invallers: Verlinden, Bounou, Sigurdarson, Bammens, Bentayeb, Pierrot, Bamona

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL