Alle NieuwsSELECTIE EN VOORBESCHOUWING: EUPEN-KV OOSTENDE

SELECTIE EN VOORBESCHOUWING: EUPEN-KV OOSTENDE

Selectie (18): Bossin, Gabriël, Tanghe, Medley, Basila, Vinck, Wylin, Osifo, Omolo, Dewaele, D’Arpino, Van Daele, Decoene, Fuentes, Berte, Perez, Hartwig, Mebude.
Opmerkingen: Verscheidene spelers met kwaaltjes krijgen rust. Atanga heeft na de botsing met Patro-trainer Stijnen zijn oogkas gebroken en zal zeker enkele weken out zijn.

Voorbeschouwing:
De Kustboys trekken dinsdag naar de Oostkantons voor het bekertreffen tegen eersteklasser KAS Eupen. Veel KVO-fans zullen de verplaatsing wellicht niet maken, gezien het vroege aanvangsuur (18.30u) op een weekdag. De wedstrijd wordt ook niet uitgezonden op TV, live updates kunnen worden gevolgd via het Twitter-kanaal van KVO en via Sporza Radio.

Vorige wedstrijd:
Eupen begon – zoals wel vaker – goed aan het seizoen met tien op vijftien maar kende recent een vormdip met nul op achttien. Afgelopen weekend knoopte het weer aan met de zege en versloeg het Charleroi met 2-0. Kral en Mohwald zorgden voor de goals.

Opstelling: Slonina, Magnée, Paeshuyse, Palsson, Kral, Van Genechten, Christie Davies, Keita, Mohwald, Pantovic, Nuhu.

Opmerkelijk:
– Vorig seizoen was Eupen-KVO een spektakelstuk dat op 4-4 eindigde. Matej Rodin bezorgde KVO toen in de 97e minuut nog de gelijkmaker.

Spelleiding:
Scheidsrechter: Anthony Letellier
Assistenten: Christophe Battiston & Quentin Blaise

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL