Alle NieuwsCROKY CUP – HALVE FINALES (HEEN): KV OOSTENDE – ROYAL ANTWERP FC 1-1

CROKY CUP – HALVE FINALES (HEEN): KV OOSTENDE – ROYAL ANTWERP FC 1-1

De eerste kans was voor de bezoekers maar Gabriël ranselde de plaatsbal van Ejuke uit zijn doelvlak. Na Oostends balverlies kreeg Ejuke een nieuwe mogelijkheid waar onze goalie geen problemen mee kende. Net over het kwartier probeerde Keita het met een zwabberbal maar opnieuw pakte Gabriël simpel. De bezoekers kwamen op voorsprong na onnodig balverlies op het middenveld. Doumbia kreeg de bal aangespeeld en versloeg vanop de rand van de zestien Gabriël met een hard grondscherend schot (0-1). De thuisploeg reageerde vrijwel onmiddellijk met een schuiver van Henderson waar Lammens plat moest. Nog voor de rust kwam de thuisploeg via een wereldgoal langszij. Henderson kreeg de bal aangespeeld en de Schot schilderde de bal meesterlijk voorbij een verbouwereerde Lammens in doel (1-1).

Beide teams begonnen ongewijzigd aan de tweede helft. Via de gevaarlijke Ejuke dreigde Antwerp als eerste, terwijl aan de overkant Henderson het met een mislukte omhaal probeerde. Met nog een halfuur te spelen haalde onze coach D’Arpino en Atanga naar de kant voor Amade en Perez. Onze goalie toonde zijn klasse op pogingen van Andrejka en Bataille. Wat later moest onze goalie alles uit zijn kast halen op een risicovolle terugspeelbal van Amade. De Kustboys bleven in de slotfase overeind waardoor de terugwedstrijd nog bespeelbaar blijft.

Doelpunten: 23′ 0-1(Doumbia), 36′ 1-1 (Henderson)
Gele kaarten: 28′ Henderson, 72′ Wijndal, 90’+1′ Berte
Rode kaarten:
Scheidsrechter: Dhr. Verboomen
Ploegsamenstellingen:
KV Oostende: Gabriël, Medley, Wylin, Laes, Vinck, Decoene, Dewaele, D’Arpino (60′ Amade), Henderson (75′ Fuentes), Atanga (60′ Perez), Berte (92′ Van Daele)
Invallers: Bossin, Van Daele, Amade, Fuentes, Perez, Musayev
Royal Antwerp FC: Lammens, Wijndal, Alderweireld, Van Den Bosch, Bataille (89′ Corbanie), Ekkelenkamp, Keita, Doumbia (89′ Smits), Ilenikhena (80′ Udoh), Muja (63′ Ondrejka), Ejuke
Invallers: Butez, Corbanie, Tuypens, Smits, Kerk, Ondrejka, Udoh

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL