Alle NieuwsVOORBESCHOUWING EN SELECTIE KV OOSTENDE – ROYAL ANTWERP FC

VOORBESCHOUWING EN SELECTIE KV OOSTENDE – ROYAL ANTWERP FC

Selectie (18): Bossin, Gabriël, Medley, Vinck, Wylin, Decoene, Laes, Van Daele, Dewaele, D’Arpino, Amade, Henderson, Fuentes, Atanga, Musayev, Perez, Berte, Hartwig.
Geblesseerd (6): Basila, Koziello, Omolo, D’Haese, Albanese, Mebude
Niet geselecteerd (2): Badu, Hammas
Opmerkingen: In de Croky Cup mogen maar 18 spelers op het wedstrijdblad ipv 20 in de Pro League (sinds 1 januari).

Voorbeschouwing:
De Kustboys staan op 180 minuten van een nieuwe historische bekerfinale op de Heizel, maar dan moet het in een dubbele confrontatie wel voorbij regerend landskampioen en bekerhouder Antwerp FC. Onze jongens komen gesterkt aan de aftrap want sedert de jaarwisseling werden drie van de vier wedstrijden gewonnen. We elimineerden RWDM uit de Croky Cup en versloegen Zulte Waregem, titelkandidaat bij uitstek in de Challenger Pro League. Bovendien zijn we verlost van de rode lantaarn na winst tegen rechtstreeks concurrent Lierse Kempenzonen.

Vorige wedstrijd:
In de kwartfinales schakelden Van Bommel en co in het ‘King Power at Den Dreef Stadion‘ OH Leuven uit (2-3). Voor Antwerp scoorden Vincent Janssen (2) en Zeno Van den Bosch (1x). De Leuvens tegentreffers kwamen op naam van Maziz en Maertens.

Van Bommel speelde met de volgende ploeg tegen OHL in een 4-4-2 opstelling: Lammens, Muja, Van den Bosch, Alderweireld, Ejuke, Ekkelenkamp, Smits, Keita, Janssen, Ilenikhena, Wijndal. Kerk, Bataille en Corbanie vielen in.

Opmerkingen:
– Bij Antwerp speelt natuurlijk ex-KVO’er Jelle Bataille. Hij neemt het op tegen papa Kurt, die assistent-coach is bij KVO.
– Doelpuntenmaker Vincent Janssen zal er na zijn rode kaart tegen OHL in de heenwedstrijd niet bijlopen.

Spelleiding
Scheidsrechter: Dhr. Verboomen Nathan
Assistenten: Dhr. Wyns Ruben en Dhr. Seeldraeyers Michele
4de official: Dhr. Van Damme Kevin
VAR: Dhr. Vergoote Jasper

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL