Alle NieuwsDECATHLON EN KIPSTA SCHENKEN WEDSTRIJDSHIRTS VOOR G-PLOEG

DECATHLON EN KIPSTA SCHENKEN WEDSTRIJDSHIRTS VOOR G-PLOEG

Na hun samenwerking met onze supporters over het ontwerp van een nieuwe shirt zetten Decathlon en Kipsta nu ook de G-ploeg in een nieuwe outfit.
De trainers van de G-ploeg (in samenwerking met VZW Duinhelm) namen de outfits in ontvangst.

Decathlon draagt hun slogan “Sport voor iedereen” dan ook breed uit. Begin dit seizoen werd er ook al de actie aangekondigd waarbij zowel de supporter als onze jeugd- en communitywerking wel bij vaart. Het volstaat om jouw klantenkaart online aan te vragen en om die kaart vervolgens te koppelen aan KV Oostende.
Deze actie loopt nog steeds en jij kan dus ook de G-ploeg steunen!

Waarom een Decathlon-klantenkaart?

Per gespendeerde euro bij Decathlon krijg je één punt op jouw klantenkaart. Per 400 punten = € 6 om te spenderen in alle Decathlon-filialen in België of op decathlon.be. Meer voordelen van de gratis klantenkaart vind je hier.

Waarom je klantenkaart koppelen aan KVO?

Per euro die jij spendeert in Decathlon krijgt KVO ook getrouwheidspunten. KVO zal de verzamelde punten gebruiken om trainingsmateriaal aan te kopen voor jeugd- en communitywerking (Younited-Team en G-ploeg). Je steunt dus niet enkel onze jeugdwerking, maar ook onze sociale projecten.

Daarnaast maak je ook nog kans op fantastische prijzen. Is jouw Decathlon-klantenkaart gekoppeld aan KVO én spendeer je op jaarbasis meer dan € 100 bij Decathlon, dan win jij misschien wel een gesigneerd voetbalshirt van KVO of één van de 25 duotickets aangeboden door Decathlon (geldig wanneer we weer al onze fans kunnen ontvangen in het stadion).

  • MAAK HIER JE DIGITALE KLANTENKAART AAN.
  • KOPPEL NADIEN HIER JE ACCOUNT AAN KVO.
NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL