Alle NieuwsKVO HAALT AANVALLER BIJ NANCY

KVO HAALT AANVALLER BIJ NANCY

KVO heeft zich versterkt met aanvaller Mickaël Biron (23). De aanvaller komt over van AS Nancy en tekent een contract voor 4 seizoenen. Hij wordt eerst wel nog twee seizoenen uitgeleend aan Nancy.

Mickaël Biron belandde in 2019 vanuit zijn geboorteland Martinique bij Épinal, in de lagere Franse nationale reeksen. Daar viel hij meteen op door z’n snelheid en doelgerichtheid. In die mate zelfs dat tweedeklasser AS Nancy hem al na één seizoen oppikte. Bij profclub Nancy had Biron alles behalve een aanpassingsperiode nodig. In zijn eerste seizoen bij Nancy scoorde hij meteen twaalf keer. Het leverde hem de titel van clubtopschutter op.

“Mickaël wacht een grote toekomst en daarom haal ik hem ook naar KVO,” aldus Gauthier Ganaye. “Hij speelde echter nog maar één seizoen profvoetbal dus het is beter voor hem dat hij eerst nog even in zijn vertrouwde omgeving in Nancy blijft. Daarna zal hij helemaal klaar zijn om de stap te zetten naar de Belgische eerste klasse. Het voordeel van meerdere clubs te hebben, is dat we een echt pad kunnen uittekenen voor een speler. Deze transfer toont ook aan dat we niet enkel met komend seizoen bezig zijn, maar ook al met de verdere toekomst. Intussen blijven we ook druk bezig om de kern te versterken voor komend seizoen. Daarover volgt zeer binnenkort meer nieuws.”

Geef een reactie

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL