Alle NieuwsRECHTZETTING ARTIKEL HLN

RECHTZETTING ARTIKEL HLN

Groot was onze verbazing toen we in de zaterdagkrant van Het Laatste Nieuws lazen dat onze goedkoopste abonnementsprijzen ten opzichte van 5 seizoenen geleden met 71 procent zouden gestegen zijn. Hiermee zou KVO de club zijn waar de prijzen het meest gestegen zijn.

Missen is echter menselijk want hun vergelijking klopt niet. Integendeel, onze prijzen zijn de voorbije 5 seizoenen quasi gelijk gebleven. 

Volgens HLN kostte het goedkoopste abonnement in het seizoen 2017-2018, 99 euro terwijl dat komend seizoen 169 euro is. Alleen was die 99 euro de prijs voor een studentenabonnement. De goedkoopste abonnementen voor volwassenen in het seizoen 2017-2018 waren 149 (E-tribune) en 169 euro (C-tribune).

Komend seizoen bedraagt het goedkoopste abonnement zoals gezegd 169 euro. Met andere woorden, ten opzichte van 5 seizoenen geleden betaal je nu 20 euro meer of zelfs helemaal niets meer. 

Daarnaast behoren wij met onze huidige prijzen tot de top 6 van goedkoopste abonnementen in de Pro League. Omgerekend betaal je nog geen 10 euro per wedstrijd. 

Een hoogst ongelukkige en vooral onjuiste vergelijking dus van HLN. Echter hebben wij contact gehad met de redactie. In de online versie werd dit al aangepast en er volgt dinsdag in de papieren krant een rechtzetting. Waarvoor dank en hiermee is de kous dan ook af voor ons. Zoals gezegd, errare humanum est, of missen is menselijk.

Nog tot en met dinsdag kun je trouwens jouw abonnement nog verlengen voor volgend seizoen. De fanshop gaat hiervoor dinsdag speciaal een extra dag open (12u-17u). 

Vanaf woensdag eindigt de voorrangsperiode voor abonnees en komen alle zitjes vrij voor verkoop. 

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL