Alle NieuwsSELECTIE EN VOORBESCHOUWING – CROKY CUP: KVO-GANSHOREN

SELECTIE EN VOORBESCHOUWING – CROKY CUP: KVO-GANSHOREN

Selectie (18 ): Bossin, Gabriël, Tanghe, Osifo, Medley, Basila, Wylin, Vinck, Laes, Dewaele, Amade, Omolo, Van Daele, Henderson, Fuentes, Atanga, Berte, Perez.
Geblesseerd (3 ): D’Haese, Albanese, Musayev
Niet geselecteerd ( 9): Badu, D’Arpino, Rodin, Decoene, Koziello, Hammas, Rocha, Mebude, Hartwig
Opmerkingen: D’Arpino, Rodin en Hartwig hervatten deels de groepstrainingen maar zijn nog niet speelklaar. D’Haese en Musayev blijven nog uit voorzorg langs de kant. Rocha is opgeroepen voor Kaapverdië.

Voorbeschouwing
Vrijdagavond ontvangen de Kustboys in het kader van de zesde ronde van de Croky Cup in de Diaz Arena met Ganshoren een ploeg uit het noordwesten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Omwille van het feit dat Ganshoren niet voldoet aan de voorwaarden om KVO te ontvangen in eigen huis wordt de partij in Oostende gespeeld.

Vorige (beker)wedstrijden
De Brabanders spelen in de tweede Amateurafdeling. Vorig weekend verloor Ganshoren haar competitiewedstrijd van Mons met 4-1 waardoor het na 2 speeldagen op een gedeelde 12de plaats staat met één punt uit twee wedstrijden.

In het kader van de Croky Cup kwalificeerde Ganshoren zich ten nadele van achtereenvolgens Spy, Zelzate en Monceau. Tegen Zelzate en Monceau werd de kwalificatie behaald na het nemen van strafschoppen.

NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL