Alle NieuwsSELECTIE EN VOORBESCHOUWING KVO – GENK

SELECTIE EN VOORBESCHOUWING KVO – GENK

Selectie (18): Hubert, Schelfhout, Jakel, Medley, Capon, Tanghe, Ndicka, Wylin, D’Haese, Patoulidis, Rocha, Bätzner, Boufath, Coninckx, McGeehan, Atanga, Ambrose, Gueye.
Afwezig: Osifo, Boonen, Koziello, Kvasina, D’Arpino, Amade, Fortes.
Opmerkingen: Het is afwachten of Capon en Tanghe fit raken. Zo niet worden nog twee spelers toegevoegd aan de selectie. Amade en Fortes zitten een schorsingsdag uit.

Voorbeschouwing:

Voor de laatste competitiewedstrijd van 2021 ontvangen de Kustboys in de eigen Diaz Arena KRC Genk.  Voor beide teams staat er nog veel op het spel. De troepen van Blessin willen met een positief resultaat de feestdagen met een goed gevoel tegemoet zien, terwijl de Limburgers op zoek gaan naar de aansluiting met de subtop.

Tot op heden speelden de ambitieuze Genkenaars een ontgoochelend seizoen. De ploeg van Genk-voorzitter Croonen prijkt na 20 wedstrijden met 26 punten op een 9de plaats. De ploeg uit de mijnstreek heeft 20 punten achterstand op leider Union. De Limburgers zijn dringend aan een remonte toe want POI en zelfs POII lijken veraf te zijn.

Afgelopen weekend verspeelde  de Genkse fusieploeg in de eigen Cegeka Arena 2 belangrijke punten. De mijnjongens kwamen niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen concurrent Antwerp.
Bernd Stock speelde met de volgende selectie tegen de Great Old: Vandevoordt, Munoz, Sadick, McKenzie, Eiting, Heynen, Hrosovsky, Thorstvedt, Ito, Onuachu en Bongonda. Ugbo, Oyen, Paintsil en Cuesta

Naast het kostbare puntenverlies verloor Storck met Onuachu zijn topschutter, die met een spierscheur uitviel.

De Kustboys wonnen in de heenronde na een spectaculaire wedstrijd met 3-4 van KRC Genk.  Voor de ploeg van Blessin scoorden toen Kvasina, Gueye, Ambrose en Jäkel. Heynen en Bongonda (2x) waren de Genkse doelpuntenmakers.

Spelleiding:
Scheidsrechter: Dhr. Boterberg Jan
Assistenten: Dhr. Senecaut Nick en Dhr. Devriese Brecht
4de official: Dhr. Debeuckelaere Kevin
VAR: Dhr.

https://youtu.be/oO-JLuQNlg8
NEEM CONTACT OP
VOLG KVO OP SOCIAL MEDIA
nl_NL